O-STA

Telekom Slovenije predstavlja novi paket Za dva: dve enakovredni naročniški razmerji na enem računu

Ljubljana, 1. februar - Telekom Slovenije je s februarjem, mesecem ljubezni, uporabnikom ponudil nov mobilni paket - Za dva. Paket Za dva omogoča sklenitev dveh naročniških razmerij na skupnem računu, in sicer z ugodnostjo za mlade do 31. leta že za 18 evrov mesečno na uporabnika. V paketu vsak naročnik mobilne številke, ki je vključena v paket, prejme neomejene pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 100 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega do 11.189 MB v državah območja EU-tarife) s prenosnimi hitrostmi 150/50 Mbit/s. Mesečna naročnina paketa je sicer 20 evrov mesečno na uporabnika (skupna mesečna naročnina na paket je 40 evrov), starejšim pa ugodnost Penzion prinaša 1 evro popusta na skupno mesečno naročnino.

Paket Za dva lahko sklene naročnik, ki hkrati sklene dve naročniški razmerji in ju poveže v skupni račun (pri tem lahko sklene eno ali dve novi naročniški razmerji ali v paket prenese eno ali dve obstoječi). Tako vse potrebno za obe naročniški razmerji ureja na enem mestu in z enim računom. Vsak naročnik paketa Za dva ima za svojo mobilno številko samostojno na voljo količine mobilnih storitev, ki so vključene v paket, ter možnost nakupa mobitela iz akcijske ponudbe.

Naročniki, ki so mlajši od 31 let, ob sklenitvi naročnine na paket Za dva prejmejo 4 evre popusta na mesečno naročnino, tako da je zanje paket na voljo za 18 evrov na osebo mesečno (skupna naročnina na paket znaša 36 evrov mesečno). Upokojenci si z ugodnostjo Penzion skupno naročnino na paket Za dva znižajo za en evro, tako da je zanje paket na voljo za 19,50 evra na osebo mesečno (skupna mesečna naročnina je 39 evrov). Ob tem je za mlade in za upokojence sprememba obstoječega naročniškega razmerja v paket Za dva brezplačna, prav tako je zanje brezplačna priključna taksa.

Naročniško razmerje na paket Za dva lahko sklene nov ali obstoječi naročnik mobilnih storitev, ki je zasebni ali poslovni uporabnik, in sicer v promocijskem obdobju od 1. februarja do 15. marca 2021.