O-STA

ZAŽIVELA NOVA SPLETNA STRAN DOBIMO SE V CELJU

Celje, 4. februar 2021 - Mestni marketing Zavoda za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje je lansiral novo spletno stran, ki je namenjena ponudbi v mestnem jedru Celja. V prihodnjih dneh bo preko spletne strani omogočen tudi nakup darilnih bonov Dobimo se v mestu. Spletna stran Dobimo se v Celju je dostopna na povezavi: https://www.dobimosevcelju.si/.

Namen spletne strani je predstaviti aktualne ponudnike v mestnem jedru s fotografijami in njihovimi kontaktnimi podatki ter povezavami na spletne trgovine tistih, ki jih imajo. Strukturirana je po posameznih kategorijah: Nakupovanje ter znotraj te kategorije še razdelitev po posameznih dejavnostih, ostale podkategorije so Kavarne in slaščičarne, Pubi in nočno življenje, Malice in kosila, Restavracije, Dogodki, Muzeji, Galerije in knjižnica, Tehnopark Celje, Mestni kino Metropol, Gledališče Celje, Parkiranje ter Investitorji.

Na spletni strani bo prostor tudi za aktualne vsebine, za posebne ponudbe in akcije ponudnikov, za darilne bone Dobimo se v mestu, ki se selijo v prihodnjih dneh tudi na spletno prodajo ter prostor za informacije in morebitna vprašanja.

Spletna stran je v prvi vrsti namenjena obiskovalcem iz regije, da na enem mestu dobijo vse informacije glede obiska mestnega jedra Celja in ponudbe v njem.

Poleg spletne strani bomo vzpostavili tudi Facebook in Instagram profil.