O-STA

Pomladno prebujanje: ob strogih zaščitnih ukrepih se ponovno odpira trgovina na drobno

V Europarku Maribor se danes ponovno odpirajo prodajalne z oblačili in obutvijo ter s tehničnim blagom

V Europarku Maribor se danes ponovno odpirajo vse prodajalne s površino do 400 m2. Svoja vrata bodo tako ponovno odprle prodajalne z oblačili in obutvijo ter s tehničnim blagom s površino do 400 m2. Na ponovno odpiranje velikega dela prodajaln so v nakupovalnem središču dobro pripravljeni. Z dovršenim in certificiranim higienskim konceptom TÜV AUSTRIA, ki med drugim vključuje dosledno čiščenje, dezinfekcijo in dovajanje svežega zraka v nakupovalnem središču do maksimuma, skrbijo za brezskrben nakupovalni užitek. Ob odprtju dodatnih prodajaln bo obiskovalce v nakupovalnem središču pričakala raznolika ponudba, številne razprodaje in najnovejše pomladne kolekcije. Nekateri gostinski lokali bodo še naprej ponujali možnost prevzema jedi in pijače. Nakupovalno središče je odprto od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30, poslovalni časi posameznih prodajaln pa so navedeni na Europarkovi spletni strani. V Europarku pričakujejo, da bodo obiskovalci v naslednjih tednih v velikem številu unovčili darilne bone Desetak.

Čeprav so bile v Europarku Maribor ves čas trajanja ukrepov odprte številne prodajalne, v katerih so obiskovalci lahko opravili vse potrebne nakupe, bo nakupovalno središče od danes ponovno obratovalo v celoti. Izjema so gostinski lokali, ki bodo še naprej poslovali v prilagojeni obliki, in sicer z možnostjo prevzema hrane po naročilu. V Europarku prevzem hrane ponujata lokala McDonalds in Takos.

Vsi nakupi spet pod eno streho, ne glede na vreme

Trgovci so današnji dan pričakovali z velikim optimizmom, saj se veselijo, da bodo lahko ponovno sprejemali obiskovalce. Obiskovalce pričakujejo razprodaje in aktualne spomladansko-poletne kolekcije. Številni bodo lahko pri nakupih v nakupovalnem središču unovčili tudi darilne bone.

"Trgovci lahko ponovno pokažemo, kaj zmoremo. Skupaj z našimi shop partnerji in ponudniki storitev se veselimo obiskovalcev in jim zagotavljamo, da se bodo v našem središču počutili dobro in varno. Naši obiskovalci bodo lahko ponovno pod eno streho in ob vsakem vremenu opravili vse nakupe. Verjamem, da bodo tega zelo veseli. Naše izkušnje kažejo, da se obiskovalci zlahka prilagodijo novim zahtevam in so zelo disciplinirani. Dosledno spoštujejo predpisane varnostne in higienske ukrepe," pravi Simona Mandl, center managerka Europarka Maribor.

Brezskrbno po opravkih, saj je varnost zagotovljena

V Europarku Maribor z najvišjimi higienskimi standardi svojim obiskovalcem še naprej zagotavljajo zdravo in varno nakupovanje. Najstrožji higienski ukrepi, kot so dovajanje svežega zraka do maksimuma, zadostna količina razkuževalnikov in natančno čiščenje, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Odpiralni časi nakupovalnega središča

Od ponedeljka do sobote: 8.00-20.30

Europark Maribor ima glede na trenutno veljavne vladne ukrepe prilagojen poslovalni čas.

Europark Maribor izpolnjuje vse zahteve za varno poslovanje

Da bi obiskovalcem in zaposlenim zagotovili varno okolje, v nakupovalnem središču Europark Maribor veljajo najbolj aktualni zaščitni ukrepi, kot so nošenje zaščitne maske, minimalna varnostna razdalja dveh metrov in upoštevanje pravila 30 kvadratnih metrov na stranko. Nekateri gostinski lokali še naprej ponujajo prevzem hrane, a hrano lahko obiskovalci zaužijejo le zunaj nakupovalnega središča.