O-STA

Pacific Prime kupil posredniška podjetja CXA Group in postal tretji največji posrednik za prejemke zaposlenih v Singapurju in Hongkongu

SINGAPUR - (BUSINESS WIRE) - Globalna zavarovalno-posredniška skupina Pacific Prime je utrdila svoj položaj v azijsko-pacifiškem prostoru z nakupom hongkonških in singapurskih posredniških vej CXA Group, zavarovalniško-tehnološke družbe, ki je izstopila iz tega sektorja, da bi se osredotočila na svoje podjetje, ki nudi programsko opremo kot storitev v oblaku. Nakup se je zgodil 4. februarja 2021.

Zavarovalno-tehnološke posle CXA Group podpirajo HSBC, Singtel Innov8, investicijska veja EDBI Singapurskega odbora za gospodarski razvoj in B Capital Group, družba soustanovitelja Facebooka Eduarda Saverina.

Nakup posredniških podjetij CXA Group v Hong Kongu in Singapurju je preboj, saj se Pacific Prime želi nenehno širiti v azijsko-pacifiški regiji in po vsem svetu. Prevzem Pacific Prime zagotavlja tehnologijo, s katero bo svojim strankam po vsem svetu nudila popolne in poenostavljene rešitve.

Neil Raymond, predsednik uprave Pacific Prime, je pozdravil to potezo: "CXA Group ima strokovno znanje, ki nam lahko koristi, zlasti pri uporabi tehnologije za preoblikovanje ugodnosti zaposlenih. Mislim, da smo s tem postali tretji največji posrednik za ugodnosti zaposlenih v Singapurju in Hongkongu po združitvah Aon-WTW in Mercer-JLT. Ta nakup nas je še približal našemu dolgoročnemu cilju, da postanemo vodilni svetovni strokovnjak za ugodnosti zaposlenih."

Rosaline Chow Koo, predsednica uprave CXA Group, je dejala: "Svoje posredovalne posle v Hongkongu in Singapurju brez skrbi prepuščamo Pacific Prime, saj z nami delijo predanost tehnološki usmeritvi."

V preteklosti je Pacific Prime sam zgradil vse svoje zavarovalniško-tehnološke posle; 15 odstotkov njegovih 600 zaposlenih dela na področju IT. Ta zavarovalno-tehnološki pristop je v veliki meri odgovoren za rast Pacific Prime v zadnjem desetletju. Tehnologija, ki jo je pridobil s poslom s CXA, izjemno dobro dopolnjuje lastno tehnologijo Pacific Prime in mu bo omogočala nudenje prilagodljivih rešitev ugodnosti za zaposlene velikim multinacionalkam in tudi srednje velikim podjetjem.

Prevzem bo služil krepitvi tehnologije Pacific Prime za ugodnosti in nadomestila zaposlenih, kar bo globalnim kadrovskim ekipam omogočilo, da poenostavijo upravljanje načrtov v več jurisdikcijah in izkoristijo dragocene vpoglede v podatke ter poenostavijo upravljanje nagrad.

O Pacific Primeu

Pacific Prime je eno vodilnih podjetij na svetu na področju korporativnega zavarovanja in ugodnosti zaposlenih, ki deluje na 10 lokacijah po vsem svetu. Posredniška družba ima edinstven pristop k posredovanju na področju ugodnosti zaposlenih in ustvarjanju tehnologije za podporo svojim strankam. Če želite izvedeti več o Pacific Prime, obiščite: https://www.pacificprime.com/corporate.

O CXA Group

CXA Group je azijska platforma za napovedovanje in podatke, ki nudi vse na enem mestu. Zavarovalno-tehnološko zagonsko podjetje ima sedež v Singapurju in je predano spodbujanju boljših odločitev na področju zdravja, premoženja in dobrega počutja. Če želite izvedeti več o CXA, obiščite: https://www.cxagroup.com/.

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210208005303/en/

Kontakti

Stephen Ho, direktor trženja - Pacific Prime in Kwiksure, +852 3589 0508

Vir: Pacific Prime

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.