O-STA

Produkcijski tisk - priložnost za podjetja vseh velikosti

Prijavite se na Kyocerin spletni seminar na naslovu:

https://event.webinarjam.com/channel/Kyocera

Ljubljana, 9. 2. 2021 - Kyocera Document Solutions Europe bo v sredo, 17. februarja, ob 15. uri (CET), sodelovala v virtualni oddaji Learn with us, spletne televizije INKISH. Tema oddaje bo predstavitev prednosti Kyocerinega inovativnega inkjet produkcijskega tiskalnika za podjetja vseh velikosti. TASKalfa Pro 15000c je izjemno zmogljiva naprava in predstavlja zadnjo tehnološko inovacijo enega od vodilnih proizvajalcev na področju produkcijskega tiska.

Prednosti tovrstnih naprav v tem specializiranem segmentu so običajno izrabljala le velika trgovska in proizvodna podjetja. Kyocerin cilj pa je izenačiti konkurenčne pogoje za vsa podjetja in tudi manjšim omogočiti dostop do te tehnologije. Kupcem iz podjetij vseh velikosti želijo omogočiti sprejemljiv način izdelave večjih serij izpisov, ne glede na to ali gre za transakcijski ali promocijski namen.

" Vse stranke so za nas enako pomembne, zato bomo produkcijski Inkjet tiskalnik TASKalfa Pro 15000c, glede na relativno majhen prostor, ki ga zaseda, predstavilikot cenovno dostopnnega, zelo produktivnega in , izjemno hvaležnega poslovnega partnerja v podjetjih vseh velikosti," je pojasnil Marcel Ebbenhorst, vodja oddelka za produkcijski tisk v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

"Inkjet tehnologija predstavlja revolucijo na trgu produkcijskega tiska. Panoga je iskala produktivne in zanesljive izdelke, obe lastnosti pa sta značilni za blagovno znamko Kyocera. Naš cilj je, da takšno tehnologijo omogočimo vsem podjetjem, ki veliko tiskajo."

Tiskalnik TASKalfa Pro 15000c je pred kratkim osvojil priznanje "Best in Color for SRA3" Evropskega združenja za digitalno tiskanje. Ponaša se tudi z nizkimi skupnimi stroški lastništva in obenem ohranja visoko kakovost in zanesljivost.

Na spletnem dogodku bo Kyocera predstavila napravo v privlačnem webinarju. Zagotovite si svojo prisotnost in se čimprej registrirajte na tej povezavi.

Če želite izvedeti več o produkcijskem Inkjet tiskalniku TASKalfa Pro 15000c in njegovi izjemni tehnologiji, kliknite tukaj.

Registrirajte se za virtualni spletni seminar spletne televizije Inkish: Primeren za vsa inovativna podjetja - https://event.webinarjam.com/channel/Kyocera.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2020, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala približno 14,7 milijarde USD. Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 655 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.