O-STA

Predstava za vse velenjske kulturne ustvarjalce

Velenje, 10. februar 2021 - Župan Mestne občine Velenje pripravi vsako leto februarja, v mesecu kulture, sprejem za vse velenjske kulturne ustvarjalce in vse, ki delajo na področju kulture. Letos zaradi epidemioloških razmer v državi sprejema ne moremo pripraviti, zato župan Mestne občine Velenje Peter Dermol vsem podarja prav posebno darilo, in sicer spletno predstavo z naslovom Koronavizija, katere scenarist je Velenjčan Uroš Kuzman, stand up komik. Predstavo si lahko na naši spletni strani in našem FB profilu premierno ogledate v petek, 12. februarja, ob 20. uri.

Predstava Koronavizija se na šaljiv način dotakne tegob, ki jih je v naša življenja prinesla zdravstvena kriza. V predstavi bodo poleg Uroša Kuzmana nastopili še Urban in Katarina Meža, The Hišn' band, Ansambel Smeh, Alenka Podpečan, Dejan Ikovic in Jože Doberšek.

V Mestni občini Velenje se zavedamo, kako pomembno je področje kulture za vse nas in kako zelo pomembni so za našo lokalno skupnost vsi, ki jo soustvarjajo. Kljub epidemiji je bilo tudi na področju kulture v Velenju pestro in razgibano leto. Po svojih močeh so si velenjski kulturni ustvarjalci prizadevali in preko spleta z različnimi dogodki, pa tudi z aktivnostmi zunaj spleta, s kulturo bogatili naše dneve. Dokazovali so, da so kljub številnim omejitvam polni svežih idej in znajo pripravljati izvirne aktivnosti tudi v teh, posebnih pogojih.

Prijazno vabljeni k ogledu predstave Koronavizija!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje