O-STA

Schachermayer digitalizira upravljanje pogodb s pomočjo Fabasofta

Optimizacija postopka v celotnem podjetju bo prihranila čas in stroške.

LINZ, Avstrija -(BUSINESS WIRE)-- Schachermayer se zanaša na svojo podatkovno bazo pogodb Fabasoft Contracts v današnji digitalni realnosti. Oblakovna rešitev sedaj omogoča postopkovno upravljanje za obstoječe licenčne sporazume na področju informacijske tehnologije (IT) in njihove pogodbene obveznosti.

Grosist Schachermayer se je soočal z izzivom, kako nadomestiti izrazito neprimeren sistem za beleženje IT pogodb, ki se je skozi leta konstantno širil, z enotnim transparentnim programom. S pomočjo Fabasoft Contracts lahko Schachermayer sedaj uporablja izjemno varovano in centralizirano platformo za pripravo, upravljanje in arhiviranje pogodb. Možnost avtomatiziranih dogodkov in opomnikov bližajočih se rokov poenostavi ter omogoča zanesljivo spremljanje pogodbenih pogojev in odpovednih rokov. Namenske aplikacije za naprave iOS in Android pa omogočijo uporabnikom, da lahko delajo kjerkoli s pomočjo pametnih telefonov, tabličnih računalnikov ali pametnih ur. Poleg tega pa napredna možnost elektronskega podpisa (v skladu z regulacijo eIDAS) omogoča uporabnikom, da lahko pogodbe pripravijo brez sistemskih prekinitev ter jih podpišejo na način, ki je pravno zavezujoč.

"Zaradi intuitivne funkcionalnosti sistema smo uspeli združiti vse svoje obstoječe IT licenčne pogodbe v sklopu platforme Fabasoft Contracts v presenetljivo kratkem času. Posledično so pogodbene informacije, kot so odpovedni roki, dostopne kjerkoli v podjetju in jih ni potrebno pošiljati prek e-pošte. To predstavlja ogromne prihranke časa in stroškov," se je veselil Andreas Obermüller, vodja tehnološkega oddelka podjetja Schachermayer.

"Naše sodelovanje s Schachermayerjem dokazuje, da so Fabasoftovi produkti idealna podlaga za hitro realizacijo projektov digitalizacije brez zapletenih prilagoditev potrebam - ne glede na to, za katero industrijo gre," je potrdil Andreas Dangl, vodja poslovne enote za oblakovne storitve pri Fabasoftu.

Naložite študijo primera "Schachermayer - Optimizacija postopkov z digitalnim upravljanjem pogodb"

Fabasoft Contracts

Fabasoft Contracts podpira centralizirano upravljanje pogodb in učinkovito izvajanje pogodb tekom vseh pogodbenih faz. Sistem uporablja pristop, ki temelji na pravilih za prepoznavanje, uvrščanje in razvrščanje različnih vrst pogodb. To vodi v občutno zmanjšanje potrebnega ročnega dela. Grafični povzetek platforme nudi celostni vpogled v pogodbene informacije ter sorodne pravice in obveznosti.

O Schachermayerju

Schachermayer-Großhandelsgesellschaft m.b.H. je lastniško upravljano družinsko podjetje s hčerinskimi podjetji v 13 evropskih državah. Kot grosistični partner v lesno in kovinskopredelovalnem sektorju, industriji in poslovanju Schachermayer podpira svoje partnerje prek storitev na področju proizvodnje, upravljanja inventarja in naročil.

O Fabasoftu

Fabasoft je eno vodilnih podjetij na področju računalniškega programiranja in ponudnikov oblakovnih storitev za digitalno upravljanje dokumentov in upravljanje elektronskih dokumentov, postopkov in evidenc v Evropi. Že več kot tri desetletja številna pomembna podjetja in organizacije iz javnega sektorja zaupajo Fabasoftovi dolgoletni kvaliteti in izkušnjam.

Oglejte si izvorno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005469/en/

Kontakti

Kontakt za medije
Fabasoft
Ulrike Kogler
Tel.: +43/732/606162-0
E-pošta: ulrike.kogler@fabasoft.com

Vir: Fabasoft


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.