O-STA

V Europarku Maribor se danes ponovno odpirajo vse prodajalne

V Europarku Maribor se danes ponovno odpirajo vse prodajalne. (foto_Bojan Mihalič)

V Europarku Maribor se danes ponovno odpirajo vse prodajalne. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije bodo tako svoja vrata odprle tudi prodajalne večje od 400 kvadratnih metrov. Vse manjše prodajalne so svoja vrata odprle že v preteklem tednu, od danes naprej pa bo Europark ponovno posloval v celoti. Izjema ostajajo gostinski lokali, kjer je še naprej dovoljen le prevzem in dostava hrane. Od danes naprej bo tako obiskovalcem v Europarku pod eno streho na voljo še bolj pestra ponudba najaktualnejših svetovnih trendov. Nakupovalno središče je odprto od ponedeljka do petka od 9.00 do 20.30, v soboto pa od 8.00 do 20.30. Vsi ažurni poslovalni časi so na voljo na Europarkovi spletni strani.

V Europarku svoja vrata odpirajo tudi večje prodajalne

V mariborskem Europaru se danes odpirajo tudi prodajalne večje od 400 kvadratnih metrov, tako da bo nakupovalno središče ponovno obratovalo v celoti. Nakupovalno središče bo odprto od ponedeljka do petka od 9.00 do 20.30, ob sobotah pa od 8.00 do 20.30. Obiskovalci bodo na enem mestu ponovno našli bogato ponudbo svetovno priznanih blagovnih znamk in najbolj atraktivne svetovne trende. Gostinski lokali lahko še naprej poslujejo na prilagojen način, in sicer lahko obiskovalci hrano prevzamejo po naročilu. V Europarku prevzem hrane nudijo lokali McDonald's, Takos, Chuty's in Teta Frida.

Bogata ponudba in številne ugodnosti

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so ponovno odpiranje prodajaln pozdravili z navdušenjem. "V Europarku že vse od ponovnega odpiranja večjega dela prodajaln vlada zelo pozitivno vzdušje. Vsi skupaj smo res veseli, da lahko našim obiskovalcem na enem mestu ponovno ponudimo prav vse, kar potrebujejo. Pod eno streho so jim na voljo najbolj atraktivne blagovne znamke ter bogata in raznolika ponudba najbolj aktualnih modnih trendov. Obiskovalci bodo v naših prodajalnah zagotovo našli navdih za osvežitev svoje garderobe, saj izložbe že krasijo nove spomladanske kolekcije. Na večini izložb visijo tudi napisi o popustih in ugodnostih, tako da jih čakajo res privlačne ponudbe. Naši shop partnerji so se na ponovno odpiranje dobro pripravili in poskrbeli, da vse poteka po predpisih. Vsi skupaj si bomo še naprej prizadevali, da obiskovalcem zagotovimo varno in prijetno nakupovanje ter zanimivo dogajanje," pravi center managerka Europarka, Simona Mandl.

Varno nakupovanje za vse

V Europarku postavljajo skrb za zdravje na prvo mesto, zato dosledno sledijo vsem varnostim predpisom, uvedli pa so tudi nadstandardne higienske ukrepe. Z rednim čiščenjem, doslednim razkuževanjem vseh površin in dovajanjem svežega zraka do maksimuma zagotavljajo varno nakupovanje za vse. Obiskovalcem so povsod po nakupovalnem središču na voljo razkuževalniki, obenem pa jih v Europarku redno obveščajo o najaktualnejših higienskih ukrepih. Nad spoštovanjem vseh predpisanih ukrepov bdi varnostna služba, ki obenem skrbi tudi za to, da je v prodajalnah vedno le dovoljeno število obiskovalcev. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije tako obiskovalce čaka obilo nakupovalnih užitkov, atraktivna ponudba in pestro dogajanje.