O-STA

V Europarku diši po pomladi in po izjemnih popustih

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije vas čakajo številne ugodnosti in obilo modnega navdiha. (foto_Jure Kralj)
V Europarku so v izdihljajih zime pripravili izjemne popuste. (grafika_AV studio)

Mrzli zimski meseci se počasi bližajo koncu, nekje v zraku že diši po pomladi. Prav kmalu bo napočil čas, ko bomo tople zimske puhovke lahko zamenjali za trendovske plašče in modne jakne. Debeli puloverji bodo prav kmalu romali bolj na dno omare in "odstopili" prostor lahkotnejšim oblačilom. Da bomo lažje dočakali pomlad, se lahko po modni navdih odpravimo v Europark Maribor, kjer so v izdihljajih zime pripravili izjemne popuste!

Navdihujoče modne kolekcije, ki bodo popestrile vašo omaro!

Dnevi so vse daljši in nekje na obzorju že vidimo obrise pomladi. Narava se počasi prebuja iz zimskega spanca in prav kmalu nas bodo dnevne temperature že prijetno razvajale. Zdaj je pravi trenutek, da osvežite svojo garderobo! Po navdih in najbolj trendovske kose ta hip se lahko odpravite v mariborski Europark, kjer so ponovno odprte vse prodajalne. V bogati ponudbi lahko poiščete navdihujoče modne kose, ki bodo popestrili vašo omaro. Izložbe prodajaln krasijo atraktivne modne kolekcije in trendovski modni dodatki, ki bodo pika na i vašemu videzu. V Europarku vas pričakujejo privlačne ponudbe in izjemni popusti, tako da se lahko sproščeno podate po nakupih in si privoščite prave modne užitke.

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije diši po pomladi in številnih ugodnostih!