O-STA

AKTIVACIJSKI WEBINARJI ZA TURISTIČNO DESTINACIJO CELJE

Celje, 24. februar 2021 - Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje prihodnji teden pričenja s sklopom izobraževanj AKTIVACIJSKI WEBINARJI ZA TURISTIČNO DESTINACIJO CELJE, ki bodo potekala vsak torek od 2. marca do 20. aprila 2021 med 10. in 12. uro.

Tako vsebina kot izvedba sta seveda prilagojeni trenutnim "korona-razmeram". Sodelujoči predavatelji so Neja Petek (Nea Culpa d.o.o), Miša Novak (Alohas), Klara Korenč (Klarin svet), Radoš Skrt (Nasvet.com), Bojan Planko (Bentral d.o.o.), Tina H. Zakonjšek (GoodPlace) in drugi, ki so bili izbrani med najbolj priznanimi strokovnjaki s področja razvoja in trženja turizma v Sloveniji za posamezne vsebinske sklope.

Vsebinski poudarek zasnove spletnih seminarjev (webinarjev) temelji na znanjih s področja upravljanja, trajnostnega razvoja in digitalizacije z aktivnim vključevanjem udeležencev za okrevanje turistično - gostinskega sektorja. Verjamemo, da je zdaj še pomembneje, da skupaj s partnerji načrtujemo in razmislimo o prilagoditvah in izboljšavah za obdobje, ki prihaja.

Izobraževanja so namenjena predstavnikom turističnih in gostinskih podjetij / organizacij ter zainteresiranim posameznikom (turistični vodniki, turistična društva ...) na območju Mestne občine Celje.

Udeležba na webinarjih je brezplačna. Aktivacijski webinarji so za udeležence brezplačni, sofinancirani v okviru EU operacije "Celje XR - razvoj unikatnih turističnih doživetij z uporabo XR tehnologij in vključevanjem digitalizacije kulturne dediščine mesta Celje ter izboljšanje kompetenc turističnega in gostinskega kadra", ki je odobrena za sofinanciranje s strani Republike Slovenije, Min. za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Obvezna je prijava na e-mail: izobrazevanje-celeia@celje.si

Več informacij: Urša Dorn, Svetovalka za turizem, ursa.dorn@celje.si