O-STA

Razvajajte se v mestu

Velenje, 4. marec 2021 - Trgovci v mestnem središču Velenja so že osmo leto zapored na povabilo Mestne občine Velenje pripravili privlačno ponudbo ob mednarodnem dnevu žena in materinskem dnevu. K projektu Razvajaj se v mestu je pristopilo 22 ponudnikov, ki vabijo z dodatnimi ugodnostmi. V sklopu akcije bomo razdelili tudi 2.000 nageljnov, ki jih župan Mestne občine Velenje Peter Dermol podarja damam ob dnevu žena. Nageljne bodo že to soboto delili prodajalci, ki svoje domače izdelke ponujajo na mestni tržnici. Sodelujoči ponudniki bodo nageljne obiskovalkam trgovin in lokalov podarjali v ponedeljek, 8. marca.

Letošnja akcija Razvajaj se v mestu bo potekala od 5. do 31. marca. Ponudba je zanimiva in raznolika, zato verjamemo, da se bo predvsem za nežnejši spol našla primerna priložnost za razvajanje v našem mestu v 'mesecu žena'. Žal zaradi veljavnih ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusne bolezni ne moremo organizirati tradicionalne modne revije. Če bo možno, jo bomo pripravili jeseni v okviru prireditve Podjetno Velenje.

Oblikovali smo priložnostni letak, v katerem so podrobneje navedene posebne ponudbe, ki so jih pripravili sodelujoči, to so Cvetličarna in darilna trgovina Metka, frizerska studia Hipnotik in Boom, Hotel Paka, Center plesa in dobrega počutja Lotus, Muzej Velenje, optike Fortuna, Paka, Podgoršek in Art optika, prodajalne Alpina Velenje, Sax Fashion, Butik s konceptom Sedem, Studio Jantar, Top Shop Velenje, trgovini Diva točeni parfumi in Edamo, Urarstvo in zlatarstvo Tamše, Vesna Žagar, s. p., Zavod za turizem Šaleške doline, Zlata mreža v Mercator centru in Zlatarstvo Krajnc.

Prijazno vabljeni na razvajanje v Velenje!

Prilagamo letak.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje