O-STA

Najlepša darila zanjo in zanj

V Europarku boste našli navdih za popolno darilo tako za Dan žena kot za Dan mučenikov. (foto_Jure Kralj)

Najlepša darila zanjo in zanj

Marca se narava prebuja iz zimskega spanja in odene v čudovite barve. Pomlad že trka na vrata. Še pred spomladanskim enakonočjem, ko uradno vstopimo v toplejši del leta, sta na koledarju dva prav posebna dneva. Osmega marca praznujejo vse dame širom sveta, dva dni kasneje pa še močnejši spol. Oba praznika sta priložnost, da svoje najdražje presenetite z drobno pozornostjo. Navdih lahko poiščete kar med sprehodom po nakupovalnih ulicah Europarka Maribor.

Kako presenetiti dame?

Dan žena je eden najbolj priljubljenih praznikov, ki ga že več kot sto let praznujejo po celem svetu. Na ta dan lahko z drobno pozornostjo polepšate dan vsem pomembnim damam v vašem življenju. Gotovo se bodo razveselile šopka, seta vrhunske negovalne kozmetike, drobnega kosa nakita, nove knjige, ročno izdelanih sladkih dobrot ali trendovskih modnih dodatkov. Ideje za zanimiva in priročna darila lahko najdete v mariborskem Europarku, kjer vas čakajo najbolj aktualni trendi in bogata ponudba izdelkov za vse okuse.

Ne pozabite na Dan mučenikov

Ne smemo pa pozabiti niti na predstavnike močnejšega spola, ki prav tako praznujejo prihodnji teden. Desetega marca namreč obeležujemo Dan mučenikov. Tudi vsem mladeničem in gospodom lahko z drobno pozornostjo narišete velik nasmeh na obraz. Kaj podariti? Možnosti je nešteto, v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije boste našli nekaj za vsakogar. Od elegantne srajce ali trendovske kravate iz novih spomladanskih kolekcij, najnovejših modnih superg, pestre palete iger za strastne "gamerje", dovršenih elektronskih naprav pa vse do raznovrstnih pripomočkov za šport in prosti čas.

Desetak, univerzalno darilo

Če se še vedno ne morete odločiti, kaj bi ob bližajočih se praznikih podarili vašim najdražjim, je odlična izbira tudi darilni bon Desetak. To je univerzalno darilo, ki bo razveselilo vsakega obdarovanca. To je darilo, s katerim ne morete zgrešiti, saj izpolni vse skrite želje. Desetake lahko preprosto naročite prek spleta ali kupite na info točki v Europarku, jih lično zavijete in vašim najdražjim v hipu podarite nepozabno nakupovanje.