O-STA

Oddajamo lesene hiške ob Velenjskem jezeru

Velenje, 10. marec 2021 - Javno zbiranje ponudb za oddajo lesenih hišk s funkcionalnim zemljiščem v najem je objavljeno na spletni strani www.velenje.si (Javne objave). Ponudbe za najem štirih lesenih hišk v velikosti 8 m2, ki jim pripada funkcionalno zemljišče v izmeri 40 m2, zbiramo do 23. marca 2021 do 10. ure.

Lesene hiške s funkcionalnim zemljiščem se oddajajo v najem za določen čas, in sicer za obdobje od 15. aprila do 1. oktobra 2021. Hiške stojijo na atraktivni lokaciji ob Velenjskem jezeru in se oddajajo za prodajo sadja in zelenjave, pekovskih in drugih izdelkov, hitre prehrane, pijače in sladoleda. Ponudnik lahko poda ponudbo samo za eno leseno hiško v velikosti 8 m2 s funkcionalnim zemljiščem v velikosti 40 m2, za katero znaša izhodiščna najemnina 250 evrov (brez DDV). V najemnino so vključeni stroški porabe vode, strošek električne energije pa se plačuje po porabi.

Zainteresirani ponudniki lahko dodatna pojasnila dobijo pri sodelavcu Mestne občine Velenje Bojanu Prelovšku od ponedeljka do petka med 8. in 13. uro na telefonski številki 051 303 530.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje