O-STA

Akademija za poslovni protokol

V Ljubljani, v Hotelu Slon bo od 8. novembra 2021 do 7. februarja 2022 v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem v okviru Centra za vseživljenjsko učenje potekala Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti.

_________________________________________________________________________________

KAJ - Osvežen in obogaten program vrhunske šole sodobnega poslovnega protokola je sestavljen na podlagi najvišjih strokovnih in izobraževalnih standardov, odprtega in temeljitega prenosa znanja ter izkušenj in interaktivnega dela.

Trimesečni program predavanj in praktičnih delavnic poteka enkrat na teden, od 16.00 do 19.30 v Hotelu Slon v Ljubljani, s pričetkom 8. novembra 2021.

ZA KOGA - Šolanje je namenjeno vsem, ki se spopadajo z različnimi oblikami poslovnega komuniciranja, načrtujejo in opravljajo raznovrstne uradne dogodke ter srečanja za gospodarske in druge družbe, vladne in občinske organizacije. Tistim, ki v poslovnih stikih na različne načine nastopajo v imenu podjetja, vodilnim in vodstvenim delavcem in delavkam, tržnikom, vodjem podjetij in organizacijskih enot, zaposlenim v prodaji in marketingu, odgovornim za organizacijo in izvedbo dogodkov, zaposlenim v hotelih in turističnih objektih, obrtnikom in obrtnicam, podjetnikom in podjetnicam, poslovnim sekretarjem in sekretarkam, javnim uslužbencem in uslužbenkam, kandidatom in kandidatkam za vstop v lokalno ali državno politiko. In vsem, ki želijo s teorijo in prakso osvojiti protokolarna pravila in pravila primernega in učinkovitega komuniciranja.

KDO - Predavanja in vaje izvaja Ksenija Benedetti, nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini. Za svoje delo je prejela številna zahvalna pisma in pohvale, od ameriške Bele hiše do britanskega dvora. Izdala je dve knjigi: Protokol - simfonija forme in Kažipoti - sonatina o odnosih in kulturi srca. 20 let že predava različnim javnostim. Na četrti akademiji bodo sodelovali tudi:

· Aljoša Bagola (kreativni direktor, predavatelj, svetovalec in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti),

· Slavko Bobovnik (televizijski novinar in voditelj),

· Elen Batista Štander (televizijska voditeljica in novinarka),

· Sebastian Cavazza (gledališki in filmski igralec, profesor na AGRFT),

· Gregor Jamnik (predsednik združenja hotelirjev Slovenije, generalni direktor Hotela Slon),

· Janez Škrabec (podjetnik, funkcionar, predavatelj in mecen),

· dr. Aleksander Zadel, univ. dipl. psiholog (specialist klinične psihologije, predavatelj in svetovalec).

CERTIFIKAT - Pogoj za prejem certifikata znanja so:

· prisotnost na osmih od enajstih predavanj

· opravljene vse naloge, pisne in govorne

· opravljen končni izpit (s 65% vseh možnih točk)

_________________________________________________________________________________

Podroben program, termini, cenik in prijava: https://protokol.si/akademija-za-poslovni-protokol/.