O-STA

Filmi abonmaja Liffe po Liffu so naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi v videoteki DKino

Ljubljana, 18. marca - Telekom Slovenije, ki je že 25 let ponosni glavni pokrovitelj Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe, svojim naročnikom televizije omogoča, da si med 21. marcem in 3. junijem filme, ki so vključeni v letošnji abonma Liffe po Liffu, ogledajo kar iz udobja svoje dnevne sobe. Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko tako do petih filmov abonmaja Liffe po Liffu (razen filma Švic) dostopajo neposredno v videoteki DKino, in sicer v kategoriji "Liffe po Liffu", nakup pa se jim bo obračunal na mesečnem računu za komunikacijske storitve.

Cena filma tako ob nakupu prek spletne strani Cankarjevega doma kot v videoteki Telekoma Slovenije je 6,90 evra, naročniki, ki uporabljajo platformo za pametno življenje NEO, pa želeni film poiščejo tako, da enostavno izgovorijo "Liffe".

Od 21. marca do 3. junija se bo tako v videoteki DKino zvrstilo pet odličnih filmov 31. Liffa, ki so pritegnili pozornost festivalskega občinstva, in sicer:

  • Sadeži pozabe: od 21. do 28. marca

  • Zlo ne obstaja: od 1. do 8. aprila

  • Dragi tovariši!: od 8. do 15. aprila

  • Asistentka: od 6. do 13. maja

  • Oče: od 27. maja do 3. junija

Filmi bodo na ogled od 00.00 zjutraj prvi dan do 23.59 zvečer zadnjega dne. V videoteki DKino ni možno izkoristiti vstopnic za ogled filma, kupljenih v spletni trgovini Cankarjevega doma.

31. Ljubljanski mednarodni filmski festival Liffe je med 11. in 22. novembrom lani potekal v virtualnem okolju, filmi pa so bili v videoteki DKino na voljo tudi naročnikom televizije Telekoma Slovenije.

Več o filmih abonmaja Liffe po Liffu v DKinu je na voljo na: http://ts.si/liffe-po-liffu.