O-STA

Turističnoinformacijski center Velenje zaprt od 1. do 11. aprila

Velenje, 31. marec 2021 - Skladno s sprejetimi ukrepi Vlade Republike Slovenije bosta Turističnoinformacijska pisarna in galerija v Vili Bianci (Stari trg 3, Velenje) od jutri, 1. aprila, do predvidoma nedelje, 11. aprila, zaprta za obiskovalce. Odpovedujejo tudi vse dogodke, ki so bili napovedani v prostorih Vile Biance. V tem času bo komunikacija z uporabniki storitev potekala po telefonu (03 896 17 15) ali e-pošti (turizem@velenje.si), in sicer od torka do petka med 8. in 15. uro.

Sistem mestnih koles Bicy bo v tem času za obstoječe uporabnike v skladu z ukrepi in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje deloval nemoteno, registracija novih uporabnikov pa ne bo mogoča. Obstoječe uporabnike pozivamo, da si za lažjo uporabo sistema prenesejo mobilno aplikacijo Bicy, kjer je na voljo tudi več informacij. Klicni center za pomoč uporabnikom na brezplačni telefonski številki 080 19 61 bo na voljo od torka do petka med 8. in 15. uro. Vse uporabnike pozivamo k previdni, skrbni in preudarni uporabi koles in e-koles!

Turizem trenutno stoji pred enim največjih preobratov v svoji zgodovini. Zavod za turizem Šaleške doline se z veliko mero inovativnosti, iznajdljivosti, razumevanja in predvsem sodelovanja prilagaja ekstremnim razmeram. Trudijo se, da bodo negativne posledice epidemije v Šaleški dolini čim manjše, turističnim delavcem pa sporočajo, da so v teh težkih časih tu za njih.

Spremljate jih lahko prek spletne strani www.visitsaleska.si in socialnih omrežij @VisitSaleska, kjer objavljajo zanimive vsebine in nagradne igre.

Pozivamo k spoštovanju preventivnih ukrepov za varovanje zdravja.

Ostanite zdravi!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana

T: 03 8961 700
........................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.