O-STA

Europark ostaja odprt, od jutri dalje posluje s prilagojeno ponudbo

Europark Maribor bo od jutri naprej posloval v prilagojeni obliki. Skladno z novim vladnim odlokom bodo od 1. do 11. aprila v Europarku odprte vse prodajalne z živili, prodajalne s tehničnim blagom, drogerije, prodajalne z medicinskimi pripomočki, cvetličarna, trafika, banka in pošta. Nakupovalno središče bo še naprej poslovalo vsak dan od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00, ob sobotah pa od 8.00 do 21.00. Ob nedeljah in na velikonočni ponedeljek bo Europark zaprt. Ažurni poslovalni časi posameznih prodajaln so na voljo na Europarkovi spletni strani in družbenih omrežjih.

Vse življenjske potrebščine na enem mestu

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije bo od jutri dalje poslovalo v prilagojenem obsegu. Obiskovalci bodo tako tudi med 1. in 11. aprilom pod eno streho našli vse, kar potrebujejo za vsakdanje življenje. Odprte ostajajo vse živilske prodajalne, prodajalne s tehničnim blagom, drogerije, prodajalne z medicinskimi pripomočki, cvetličarna, trafika, banka in pošta. Še naprej je dovoljen tudi prevzem hrane in pijače pri gostinskih ponudnikih. Poimenski seznam vseh odprtih prodajaln in gostinskih lokalov za prevzem hrane lahko obiskovalci najdejo na Europarkovi spletni strani in družbenih omrežjih. Poslovalni čas ostaja nespremenjen. Europark bo odprt vsak dan od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00, ob sobotah pa od 8.00 do 21.00. Prodajalne Interspar, Müller in dm drogerie markt so odprte od ponedeljka do sobote od 8.00 do 21.00. Aktualni poslovalni časi ostalih prodajaln bodo prav tako na voljo na spletni strani in družbenih omrežjih.

V Europarku še naprej zagotavljajo prijetno in varno nakupovanje

V Europarku postavljajo skrb za zdravje svojih obiskovalcev in svojih zaposlenih na prvo mesto. Ob pojavu koronavirusa so razvili dovršen higienski koncept, s katerim so si lani jeseni prislužili tudi prestižen mednarodni certifikat TÜV AUSTRIA za najvišje higienske standarde. Dovajanje svežega zraka v nakupovalnem središču so povečali do maksimuma, obenem pa redno razkužujejo vse površine, ki se jih obiskovalci najpogosteje dotikajo. Povsod po nakupovalnem središču so obiskovalcem na voljo tudi razkuževalniki. V največjem mariborskem nakupovalnem središču si ves čas prizadevajo, da bi svojim obiskovalcem zagotovili varno in prijetno nakupovalno izkušnjo, bogato ponudbo in zanimivo dogajanje. Obenem varnostna služba skrbi za dosledno upoštevanje varnostnih ukrepov in zagotavlja varno ter brezskrbno nakupovanje za vse.