O-STA

V SAŠA inkubatorju predstavili nov program Startup generator

Velenje, 19. april 2021 - V virtualni program SAŠA inkubatorja Startup generator, ki bo zagonskim podjetjem odprl novo dimenzijo virtualne resničnosti in pospešil rast podjetniških idej, danes vstopa 12 najbolj perspektivnih ekip, opremljenih s Startup generator BOX-i z vso potrebno opremo in navodili. V sklopu 6-tedenskega programa bodo ekipam odprli dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja. Na koncu bodo izbrali 6 najmočnejših, ki se bodo na finalnem dogodku 4. junija 2021 predstavili občinstvu in strokovni komisiji. Tri ekipe, ki bodo uspele ustvariti najvišjo napetost, bodo prejele točke na razpisu za dodelitev sredstev za spodbujanje podjetništva v Mestni občini Velenje v višini do 10 tisoč evrov.

Letos beležijo rekordno število prijav, saj je bilo na demo dnevu predstavljenih kar 41 podjetniških idej. Več informacij o izbranih ekipah je na voljo v priloženem katalogu.

Podpiramo ambiciozna podjetja in posameznike, ki bodo imeli s svojim znanjem in zagonskimi finančnimi sredstvi pomembno vlogo pri prestrukturiranju regije.