O-STA

Rachna Upadhya se pridružuje ekipi za raziskave kapitalskih trgov podjetja Bear Stearns International Ltd.

LONDON, 31. avgusta 2005 Bear Sterns International Limited (BSIL) z veseljem sporoča, da se je Rachna Upadhya pridružila evropski ekipi za raziskave kapitalskih trgov, kjer bo z Alexandro Hauber sodelovala pri analizi delnic večjih evropskih farmacevtskih podjetij.

Vodja raziskav evropskih kapitalskih trgov Roger Hirst je dejal: "Rachna je izvrsten analitik s pomembnimi izkušnjami na področju medicine in poslovanja. Rachna in Marietta Miemietz, ki se nam je pred kratkim pridružila iz banke HSBC, bosta občutno pripomogli k našim raziskavam evropskih trgov na području zdravstva, tako da lahko zdaj razširimo naš obseg delovanja in s tem dosežemo večje število strank.

"Preden se je pridružila BSIL, je bila Upadhya pri banki UBS zadolžena za področje večjih farmacevtskih družb, pred tem pa je bila zadolžena za evropske farmacevtske proizvode pri podjetju za finančno svetovanje Merrill Lynch. Upadhya ima univerzitetno diplomo iz medicine in MBA iz poslovodstva na londonski Imperial Management School.

BSIL je hčerinsko podjetje v stoodstotni lasti Bear Stearns Companies Inc., ki trenutno v Londonu zaposluje približno 1000 ljudi v službi britanskih, evropskih in bližnjevzhodnih korporacij, ustanov, partnerstev in vladnih inštitucij. Podjetje je med drugim pristojno za investicijsko bančništvo, institucionalne premoženjske pravice, trgovanje in raziskave, zasebne storitve in obračune vrednostnih papirjev.

KONTAKTNA OSEBA:

Bear, Stearns International Limited

John Knight, 0207-516-6270

jknight@bear.com