O-STA

Synology je predstavil nove vgradne modele

Ljubljana, 24. 5. 2021 - Synology je predstavil nove strežnike NAS, RackStation RS2421+ in RS2421RP+ z 12 režami za diske ter RS2821RP+ s 16 režami za diske, ki so namenjeni upravljanju infrastrukture za obsežne sisteme varnostnih kopij, datotečnih strežnikov za poslovna okolja in upravljanju zasebnih oblačnih storitev.

"Enoti RS2421(RP)+ in RS2821RP+ sta zmogljivi rešitvi za shranjevanje, namenjeni strankam v manjših in srednje velikih podjetjih," je povedal Julien Chen, produktni vodja pri Synology Inc.

"Zaradi velike zmogljivosti shranjevanja, povečanih zmogljivosti in podvojenih napajalnikov, so nove enote idealne za zanesljivo upravljanje datotečnih strežnikov," je dejal Chen. "Kakovostno podpirajo tudi zbirko aplikacij za delo na daljavo, ki vključuje Synology Office, Synology Drive in Synology Chat - naše rešitve za skupno rabo datotek in produktivnost, ki delavcem zagotavljajo medsebojno povezanost in dostopnost podatkov podjetja."

Več kot dvakrat hitrejši

Nove enote RackStation se lahko pohvalijo z bistvenimi izboljšavami zmogljivosti v primerjavi s svojimi predhodniki.1 RS2421(RP)+ zagotavlja 103% višji IOPS pri naključnem zapisovanju podatkov in 161% pri branju, RS2821(RP)+ pa 115% višji IOPS pri naključnem zapisovanju in 162% pri branju podatkov.2

Prilagodljivi vašim poslovnim potrebam

RS2421(RP)+ in RS2821RP+ lahko prilagodite z dvema mrežnima vhodoma 10GbE ali 25GbE NIC3 za izboljšanje omrežne prepustnosti ali s prilagoditveno kartico Synology M.2 in hitrimi NVMe SSD diski, s katerimi lahko ustvarite dodatni SSD predpomnilnik,4 stroškovno učinkovito metodo za povečanje IOPS naključnega branja in zapisovanja na vgrajene diske, ne da bi za te naloge zasedali prostor na diskih, namenjenih hrambenemu prostoru.

Novi strežniki podpirajo do 32 GB DDR4 ECC5 spomina. Z dodatkom razširitvene enote RX1217(RP) lahko hrambeni prostor razširite na 24 diskov pri modelu RS2421(RP)+ in 28 pri RS2821RP+. Novi modeli so opremljeni s 3-letnim jamstvom, ki ga lahko podaljšate na 5 let.

Več kot 150 aplikacij, ki funkcionalnost naprav širijo onstran zgolj hrambe podatkov

Operacijski sistem DiskStation Manager (DSM) je srce vseh naprav Synology NAS in jih povezuje z bogatim naborom zmogljivih rešitev.

Hyper Backup uporabnikom omogoča varnostno kopiranje podatkov s strežnika NAS na rezervne lokacije ali v storitve v oblaku, medtem ko zbirka programov za varnostno kopiranje Active Backup Suite zagotavlja zanesljivo varnostno kopiranje Windows odjemalcev, strežnikov, datotečnih strežnikov in navideznih računalnikov. Synology Drive, Chat, in Office omogočajo neprekinjeno sodelovanje med oddaljenimi sodelavci z zagotavljanjem pisarniških programov, dostopnih preko brskalnika, izmenjave datotek in klepeta.

Surveillance Station spreminja strežnik NAS v vsestransko rešitev za nadzor, ki podpira do 40 kamer.8 Certificirana integracija z VMware, Windows in drugimi platformami za virtualizacijo pa zagotavlja preprosto upravljanje hrambenega prostora za virtualna okolja.

Dosegljivost

RS2421+, RS2421RP+ in RS2821RP+ so že na voljo pri vašem prodajalcu naprav Synology. Več podatkov dobite na spletnem naslovu https://bit.ly/3wo5JTX.

  1. Primerjava z enotami RS2418(RP)+ in RS2818RP+ predhodne generacije.

  2. Podatki o zmogljivosti so doseženi v laboratorijih Synology z optimiziranimi omrežnimi in konfiguracijskimi nastavitvami. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje v različnih okoljih. Za vse podrobnosti o preizkusni nastavitvi obiščite performance page.

  3. Združljive omrežne kartice (NIC) vključujejo E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Za najnovejše preverite compatibility list.

  4. Predpomnilnik NVMe SSD lahko omogočite prek vmesniških kartic Synology M2D20 ali E10M20-T1 z nameščenimi SNV3400 / 3500 NVMe SSDji.

  5. Največje nadgradnje pomnilnika omogočajo večje število sočasnih povezav, več gostujočih navideznih računalnikov z Virtual Machine Manager, več hrambenega prostora in druge izboljšave. Za več podrobnosti preverite predstavitveno brošuro naprave.

  6. Podpira diske SATA LFF (3,5") ali SFF (2,5"). Združljivost diskov je odvisna od seznama združljivosti Synology. Zmogljivost vseh treh predstavljenih enot lahko razširite z eno samo razširitveno enoto Synology RX1217(RP), ki jo morate kupiti posebej.

  7. Garancijsko obdobje začne teči od datuma nakupa, kot je navedeno na potrdilu o nakupu. Preberite več o naši jamstveni politiki za izdelke. RS2421+, RS2421RP+ in RS2821RP+ vključujejo 3-letno garancijo na strojno opremo, ki jo lahko podaljšate na 5 let z izbirnim paketom EW202 bundle, ki predstavlja 2-letno podaljšanje jamstva.

  8. Nadzorna postaja Surveillance Station vključuje dve brezplačni licenci za kamere. Za povezavo več kamer ali naprav so potrebne dodatne licence.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.