O-STA

Zaradi slabega vremena bomo koleščkali 11. junija

Velenje, 24. maj 2021 - Zaradi slabe vremenske napovedi žal odpovedujemo za jutri napovedano koleščkanje. Dogodek Velenje na koleščkih bomo izvedli v petek, 11. junija, med 14. in 20. uro. Na petih kontrolnih točkah po Velenju boste lahko ta dan pridobili žige in nato kartončke z vsaj tremi žigi še isti dan na prireditvenem prostoru ob Velenjskem jezeru zamenjali za nagrado.

Dve podobni akciji, ki smo ju izvedli lani, sta se izkazali za zelo uspešni in zanimivi za naše občanke in občane, zato smo se odločili, da akcijo ponovimo še pred septembrom.

V petek, 11. junija, bomo torej postavili 5 kontrolnih točk po mestu (pri Poslovni coni Stara vas, Velenjsko jezero - pot proti Šoštanju, pri gasilskem domu v Šaleku, pred mostom v bližini Velenjke - pod Kožljem, pri Gimnaziji Velenje). Na vsaki kontrolni točki bomo delili kartončke za zbiranje žigov (z zbiranjem lahko začnete na katerikoli točki) in na vsaki točki boste dobili tudi potrditveni žig, da ste točko obiskali.

Vabljeni k sodelovanju! Kolesarske povezave lahko odkrivate s kolesi, rolerji, skiroji, rolkami ...

Ker je bilo prvotno mišljeno, da bi akcijo izvedli jutri, 25. maja, ko smo v preteklosti praznovali dan mladosti in je bilo v Velenju vedno zelo živahno, smo tokratno akcijo poimenovali Zavrtimo kolo mladosti. Upamo, da boste kolesa mladosti z nami vrteli 11. junija!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje