O-STA

Uradna verzija Synology DSM 7.0 je že na voljo

Ljubljana - 6. julij 2021 - Synology je predstavil uradno verzijo DSM 7.0, najnovejšo različico operacijskega sistema za upravljanje podatkov, ki poganja več kot osem milijonov naprav NAS ali SAN Synology po vsem svetu. Nadgradnja predstavlja ključni mejnik v več kot tri leta trajajočem razvojnem obdobju na prenovi in optimizaciji operacijskega sistema. DSM 7.0 je izdatno prenovljen in posodobljen, vključuje številne funkcije, osredotočene na izboljšanje prilagodljivosti in zmogljivosti platforme, vključno z zmogljivostmi v oblaku. Synology tako poenostavlja rutinske IT naloge in skrbnikom sistemov daje več nadzora, preglednosti in zmogljivih funkcij upravljanja strežnikov Synology.

DSM 7.0 je že na voljo za naprave Synology serij J, Value in Plus. Posodobitve za celoten nabor serij strežnikov Synology bodo na voljo v prihodnjih mesecih.

Preberite več o DSM 7.0 >>

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Tomaž Zajc, marketing
Xenon forte, d. o. o.
XENON FORTE d.o.o., Letališka c. 29, 1000 Ljubljana, Slovenia, T: 01 54 84 800