O-STA

Rollic je presegel mejnik milijarde prenosov po vsem svetu

Najvišje uvrščene hiper enostavne igre Hair Challenge, High Heels! in Tangle Master 3D so vsaka zase zabeležile več kot 100 milijonov prenosov

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Rollic, hčerinska družba podjetja Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilne globalne družbe na področju interaktivne zabave, je danes sporočila, da je dosegla pomemben mejnik, saj je njen raznolik portfelj hiper enostavnih iger presegel eno milijardo prenosov. Rollic, eden največjih izdajateljev hiper enostavnih iger na svetu, je ustvaril edinstven razvojni proces, ki s pomočjo podatkov in natančnih testiranj nenehno razvija in izdaja uspešnice med hiper enostavnimi igrami. Proces podjetja temelji na razvoju univerzalno zabavnih konceptov iger, ki vsebujejo elemente pop kulture in se hitro razširijo po vodilnih družbenih omrežjih, kot je TikTok.

Sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotna objava je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20210805005074/en/

Hitro rastoči portfelj podjetja Rollic vsebuje 15 iger, ki so se zavihtele na prvo ali drugo mesto med največkrat naloženimi brezplačnimi igrami v ameriški spletni trgovini App Store. Bliskovite uspešnice Hair Challenge, High Heels! in Tangle Master 3D so posamično zabeležile več kot 100 milijonov prenosov po vsem svetu. Nova igra podjetja Rollic Queen Bee je bila največkrat naložena brezplačna igra v ameriški spletni trgovini App Store v mesecu juniju, medtem pa se je igra Arrow Fest povzpela na drugo mesto na tej lestvici po tem, ko se je junija pojavila na trgu. Še nikoli prej videno sodelovanje podjetja z znamko Kenneth Cole je bilo prvič predstavljeno junija v igri High Heels! , kjer se pojavi kolekcija ikoničnega oblikovalca PRIDE 2021, ki slavi raznolikost in ozavešča o pomenu duševnega zdravja v sklopu pobude Mental Health Coalition.

"Letošnji dosežki podjetja Rollic so nas popolnoma navdušili," je dejal Bernard Kim, vodja oddelka za izdajanje iger pri Zyngi. "Rollic je edinstven izdajatelj, ki je sposoben večkrat zapored izdati igre, ki presenetijo in razveselijo igralce. Ustvarili so svež razvojni pristop, ki se ponaša z enostavnimi igrami, ki pritegnejo igralce s svojo univerzalnostjo."

"Neskončno sem ponosen na Rollicovo ekipo zaradi tega pomembnega dosežka. Ta mejnik izpostavlja Rollicovo sposobnost, da združi umetnost in znanost razvijanja iger ter tako ustvari igre, ki pritegnejo različne igralce iz vseh okolij," je povedal Burak Vardal, soustanovitelj podjetja Rollic. "Naše nenehno nadgrajevanje uvida v želje sodobnih igralcev in ustvarjanje več sto novih konceptov iger vsako četrtletje nam omogoča, da se podpisujemo pod zabavne in pristne igre, ki kratkočasijo milijone po vsem svetu."

Zynga je prevzela Rollic oktobra leta 2020 ter s tem postala aktivna na področju hiper enostavnih iger. Podjetje Rollic so leta 2018 ustanovili Burak Vardal, Deniz Basaran in Mehmet Can Yavuz. Rollic se je hitro uveljavil kot vodilno podjetje v tej kategoriji na podlagi svojega inovativnega razvojnega procesa in navdušujočega portfelja hiper enostavnih iger. Rollicove igre so na voljo za naprave iOS in Android v več kot 175 državah po vsem svetu.

Dodatno gradivo o Rollicu in njegovih igrah je na voljo na:
https://www.dropbox.com/sh/97plhmo4vnycx2c/AACrCuPm0jpAs8YDrynzz2sta?dl=0

O Zyngi Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih franšiznih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnikih, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

O Rollicu

Podjetje Rollic, ustanovljeno decembra 2018, je razvijalec in izdajatelj mobilnih iger s sedežem v Istanbulu, ki se osredotoča na brezplačne hiper enostavne igre za naprave iOS in Android. Igre, pod katere se podpisuje Rollic, so med drugim Arrow Fest, Blob Runner 3D, Block Breaker Miner, Go Knots 3D, Hair Challenge, High Heels!, Onnect - Pair Matching Puzzle, Queen Bee, Ragdoll Fighter in Tangle Master 3D. Rollic je zavezan globalnim igram, ki so všeč množicam, medtem ko gradi živahen razvojni ekosistem v industriji igric. Rollic je oktobra 2020 prevzelo podjetje Zynga, vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave. Za več informacij obiščite www.rollicgames.com ali Rollicu sledite na omrežjih Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter oziroma spremljajte Rollic blog.

Izvorno besedilo je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210805005074/en/

Kontakti

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | 602-999-1890

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Rollic je presegel mejnik milijarde prenosov po vsem svetu

Foto

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.