O-STA

Športna blagovna znamka Champion® predstavlja drugo linijo iz kolekcije Mohamed Ali

Blagovna znamka prinaša nove kose, ki jih je navdihnil dobitnik zlate medalje in ki so oblikovana, da bi vsakdo izgledal in se počutil kot šampion

WINSTON SALEM, N.C. - (BUSINESS WIRE) - Champion, blagovna znamka, ki ponuja avtentična športna oblačila od leta 1919, in podjetje Muhammad Ali Enterprises sta danes predstavila drugo osnovno, a omejeno linijo oblačil iz kolekcije Champion's Mohamad Ali. Nov dizajn in sveže barve skušajo obudili spomin na duh te športne legende med njegovo navdihujočo osvojitvijo zlate medalje na Olimpijskih igrah v Rimu leta 1960 pri osemnajstih letih.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na https://www.businesswire.com/news/home/20210805005624/en/

Kolekcija Mohamed Ali blagovne znamke Champion temelji na nekaterih podrobnostih zgodovinske lokacije Olimpijskih iger iz leta 1960 in olimpijskih dresov ekipe, prinaša pa enkratne športne detajle, ikonične oblike, razkošne tkanine in ohlapne modele. V moški in ženski kolekciji so majice s kapuco iz serije Reverse Weave®, puloverji z delno zadrgo, trenirke za tek, majice s kratkimi rokavi s potiskom, mini topi, kolesarske hlače, kape in posebno boksarsko ogrinjalo iz satena. Kolekcijo je moč kupiti na Champion.com in v trgovinah Champion v ZDA, Evropi, Aziji in Južni Ameriki. Tretja linija bo sledila še letos, naslednje pa v letu 2022. (Foto: Business Wire)

Oblačila, katerih podrobnosti temeljijo na zgodovinski lokaciji Olimpijskih iger iz leta 1960 in dresih olimpijske ekipe, prinašajo enkratne športne detajle, ikonične oblike, razkošne tkanine in ohlapne modele. Moška in ženska kolekcija, ki se v ZDA prodaja od 35 do 125 dolarjev, ponuja velikosti od XS do 2XL, vključuje pa majice s kapuco iz serije Reverse Weave®, puloverje z delno zadrgo, trenirke za tek, kratke hlače, majice s kratkimi rokavi s potiskom, mini tope, kolesarske hlače, kape in posebno boksarsko ogrinjalo iz satena. Oblačila prinašajo nepozabne Alijeve izjave, tudi "Sem največji, to sem rekel, še preden sem vedel, da sem" ter logo ikonice, ki so jih navdihnile Olimpijske igre.

"Mohamed Ali je bil umetnik v ringu in prvak ljudi izven ringa, ki je svoje privržence po vsem svetu navdihoval, da so najboljši," je dejal predsednik skupine za športna oblačila podjetja HanesBrands Jon Ram. "Druga linija v tej kolekciji omogoča vsem, od profesionalnih športnikov do rekreativcev, da so dejansko svoji šampioni, ki z veseljem nosijo oblačila, s katerimi izrazijo sebe ter se počutijo samozavestne in obenem udobno."

Druga linija oblačil v zgodovini večletnega partnerstva med modno znamko Champion in podjetjem Muhammad Ali Enterprises, ki je v lasti skupine Authentic Brands Group (ABG) in Lonnie Ali, upravnice sklada Mohameda Alija MAFT, je na voljo po vsem svetu na vseh prodajnih mestih blagovne znamke Champion. Kolekcija je na prodaj na Champion.com in v maloprodajnih trgovinah Champion v ZDA, Evropi, Aziji, Mehiki in Južni Ameriki. Tretja linija bo prišla na tržišče še letos, naslednje pa v letu 2022.

"Ali bi dejal: 'Šampioni ne nastanejo v telovadnici, šampioni nastanejo iz nečesa, kar imajo globoko v sebi - iz želje, sanj, vizije,'" je povedala višja predsednica za razvedrilne vsebine pri ABG Katie Jones. "S tem partnerstvom še naprej dajemo priznanje temu, kar je bilo najpomembneje za Alijo za časa njegovega življenja."

Kot del praznovanja druge linije oblačil iz kolekcije Mohameda Alija bo Champion namenil prispevek Centru Mohameda Alija, neprofitnemu muzeju in kulturnemu centru v Louisvilleu v Kentuckyju, ki ohranja spomin na človeka, ki je mnogim pomenil zelo veliko.

Več informacij o kolekciji in blagovni znamki Champion je na voljo na spletni strani Champion.com, znamko pa lahko spremljate tudi na Instagramu, Twitterju, TikToku in Facebooku.

Champion® Athleticwear

Od leta 1919 Champion ponuja celotno linijo inovativnih športnih oblačil za moške in ženske, vključno z oblačili za aktiven življenjski slog, trenirke, majice s kratkimi rokavi, športne modrčke, drese za športne ekipe, obutev in modne dodatke. Champion uporablja inovativen dizajn in vrhunsko testiranje izdelkov, s čimer želi zagotoviti izjemno kakovost in inovativna oblačila. Oblačila Champion lahko kupite v blagovnicah, športnih trgovinah, specializiranih trgovinah in na Champion.com. Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko 1-800-315-0563 ali na Facebook.com/Champion, spremljajte nas na Twitterju @Championusa ali na Instagramu @Champion. Champion je blagovna znamka podjetja HanesBrands (NYSE:HBI).

Mohamed Ali

Mohamed Ali je eden najvplivnejših športnikov in človekoljubov 20. stoletja. Zaslužen je za nekaj najbolj legendarnih trenutkov v zgodovini športa in človekovih pravic. Več kot 50 let po osvojitvi zlate medalje na Olimpijskih igrah v Rimu leta 1960 seže Alijeva zapuščina onkraj ringa, Ali pa še naprej ostaja eden najbolj slavnih in priljubljenih ikon vseh časov.

K njegovemu legendarnemu statusu sodi brezprimerna delovna etika, prepoznavna tehnika boksanja in neustrašnost, ko se je treba zavzeti za svoja prepričanja. Dobil je nešteto nagrad in priznanj, med drugim sta ga reviji Sports Illustrated in GQ razglasili za športnika stoletja, bil je glasnik miru Združenih narodov, prejel je medaljo za svobodo, ki jo podeli ameriški predsednik, Amnesty International pa mu je podelil nagrado za življenjsko delo. Na zapuščino Mohameda Alija so ponosni v vseh kulturah, in še naprej služi kot navdih najbolj vplivnim športnikom, umetnikom, glasbenikom in humanitarnim delavcem po svetu.

Skupina Authentic Brands Group

Authentic Brands Group (ABG) je družba, ki razvija in prodaja blagovne znamke. V lasti ima portfelj globalnih znamk s področja medijev, zabave in življenjskega sloga. ABG s sedežem v New Yorku na dolgi rok gradi vrednost več kot 30 blagovnih znamk in nepremičnin v partnerstvu z najboljšimi proizvajalci, grosisti in trgovci na drobno. Njene znamke se prodajajo globalno v luksuznih in specializiranih trgovinah ter blagovnicah, prek različnih prodajnih kanalov in v več kot 6000 samostojnih trgovinah in t.i. trgovinah v trgovini po celem svetu.

ABG preoblikuje blagovne znamke s pomočjo zanimivih izdelkov, vsebin, posla in potopitvene izkušnje. Ustvarja in aktivira izvirne trženjske strategije, ki poganjajo uspeh njenih blagovnih znamk na vseh točkah, platformah in novih medijih, kjer se srečajo s potrošniki. Portfelj njenih legendarnih in svetovno znanih znamk vključuje Marilyn Monroe®, Elvis Presley®, Muhammad Ali®, Shaquille O'Neal®, Dr. J®, Greg Norman®, Neil Lane®, Thalia®, Sports Illustrated®, Eddie Bauer®, Spyder®, Volcom®, Airwalk®, Nautica®, Izod®*, Forever 21®, Aéropostale®, Juicy Couture®, Vince Camuto®, Lucky Brand®, Nine West®, Jones New York®, Frederick's of Hollywood®, Adrienne Vittadini®, Van Heusen®*, Arrow®*, Tretorn®, Tapout®, Prince®, Vision Street Wear®, Brooks Brothers®, Barneys New York®, Judith Leiber®, Herve Leger®, Frye®, Hickey Freeman®, Hart Schaffner Marx®, Thomasville®, Drexel® in Henredon®. *Predviden prevzem v tretjem četrtletju 2021.

Za več informacij obiščite authenticbrands.com.

Spremljajte ABG na Twitterju, LinkedInu in na Instagramu.

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com na https://www.businesswire.com/news/home/20210805005624/en/

Kontakti

Carole Crosslin
HanesBrands
carole.crosslin@hanes.com

Suzanne Joyella
Current Global
sjoyella@currentglobal.com

Michelle Ciciyasvili
Authentic Brands Group -
Muhammad Ali Enterprises
mciciyasvili@abg-nyc.com

Vir: HanesBrands

Večpredstavnostne vsebine

Video

Champion, blagovna znamka, ki od leta 1919 ponuja avtentična športna oblačila, in podjetje Muhammad Ali Enterprises, sta danes predstavila drugo imited-edition linijo Championove kolekcije Mohamed Ali. Nov dizajn in sveže barve skušajo obuditi duh športne legende med osvojitvijo zlate medalje na Olimpijskih igrah leta 1960 v Rimu pri osemnajstih letih.

Foto

Oblačila iz Championove kolekcije Mohamed Ali, katerih podrobnosti temeljijo na zgodovinski lokaciji Olimpijskih iger iz leta 1960 in dresih olimpijske ekipe, prinašajo enkratne športne detajle, ikonične oblike, razkošne tkanine in ohlapne modele. . Moška in ženska kolekcija vključuje pa majice s kapuco iz serije Reverse Weave®, puloverje z delno zadrgo, trenirke za tek, kratke hlače, majice s kratkimi rokavi s potiskom, mini tope, kolesarske hlače, kape in posebno boksarsko ogrinjalo iz satena. Kolekcija je na prodaj na Champion.com in v maloprodajnih trgovinah Champion v ZDA, Evropi, Aziji, Mehiki in Južni Ameriki. Tretja linija bo prišla na tržišče še letos, naslednje pa v letu 2022. (Foto: Business Wire)

Logo

Logo


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.