O-STA

Pomembno obvestilo kupcem naprave VisualStation VS960HD

Ljubljana, 9. 8. 2021 - Naprave Synology imajo dolg življenjski cikel, pri čemer podjetje sklepa dolgoročne sporazume z dobavitelji in hrani rezervne komponente, da zagotovi stabilne zaloge izdelkov na vseh trgih.

Vendar pa so nedavne motnje v dobavni verigi povzročile, da je proizvajalec nenadoma prenehal dobavljati vitalne komponente, ki se uporabljajo v napravi VS960HD. Synology se je na omenjene motnje odzval s predčasno ukinitvijo VS960HD, saj po izčrpanju obstoječih zalog naprave ne bo več mogoče dobaviti.

Podpora za obstoječe stranke, uporabnike VS960HD, ne bo okrnjena, za napravo bodo še naprej na voljo posodobitve programske opreme. Synology ločeno hrani nadomestne dele za morebitna popravila, tako da prenehanje prodaje naprav ne vpliva na poprodajno podporo obstoječim kupcem.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.