O-STA

Zyngina čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells vabi igralce, da se združijo v klubskem izzivu v novi seriji dogodkov v igri

Na posebnem ponavljajočem se dogodku so člani kluba vabljeni na nov interaktiven zemljevid, kjer lahko združijo moči in presežejo nevarnosti ter odkrijejo redke čarobne artefakte

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes napovedala, da je njena čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells zagnala prvi dogodek klubskega izziva (Club Challenge) znotraj igre. Ta prva ponavljajoča se časovno omejena serija dogodkov, ki je sedaj na voljo igralcem po vsem svetu, sooča klube igralcev z izzivom, da vstopijo v Prepovedan gozd in se prebijajo, raziskujejo ter premagujejo ovire na novem interaktivnem zemljevidu, ki je poln skritih preprek, posebnih srečanj in nagrad.

Čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells izdala dogodek klubskega izziva v igri. (grafika: Business Wire)

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005020/en/

Klubski izziv, ki se odklene na nivoju 55, uvaja novo, ločeno interaktivno pot na solo potovanju v igri, ki ponuja ekskluziven in neodvisen sistem točkovanja, nagrad in 'življenj' v vsakem od svojih dogodkov. Vsak dogodek klubskega izziva, ki bo potekal do tri tedne, bo igralce ponesel na edinstveno interaktivno lokacijo na zemljevidu, označeno z ugankami, ki jih bo potrebno rešiti za napredovanje. Igralci bodo z rešitvijo vsake uganke dobili točke in pridobili tri dnevna "življenja", ki so značilna za Klubski izziv znotraj igre Harry Potter: Puzzles & Spells. Ko bodo člani kluba sodelovali pri napredovanju po labirintskem zemljevidu in nabiranju točk, se bodo srečevali tako s pastmi kot z nagradami in tako v sodelovanju prispevali k uvrstitvi svojega kluba v ligi.

Za premierni dogodek klubskega izziva bodo igralci zapustili varno okolje Bradavičarke in vstopili v skrivnosten in pogosto nevaren Prepovedan gozd. Ko bodo člani kluba raziskovali mitski gozd, bodo odkrivali redke a cenjene artefakte iz čarovniškega sveta, kot so hišni pokal in meč Godrika, kar jim bo omogočilo dostop do zadnje uganke. V zadnjem spopadu se bodo morali igralci povezati v ekipe, da bodo lahko premagali nekatera od najbolj krvoločnih bitij, ki jih je mogoče najti v gozdu, med njimi gorskega trola in madžarskega zmaja, ali Ronovega najbolj gnusnega sovražnika Aragoga.

"Z elementi socialnega sodelovanja, strategije in čarobnega igranja, popestrenega z legendarnimi uroki in čokoladnimi žabami, igra Harry Potter: Puzzles & Spells ponuja močno izkušnjo igre tri v vrsto, ki ji ni para," je dejal izvršni podpredsednik za igre pri Zyngi Yaron Leyvand. "Dogodek klubski izziv prinaša kombinacijo razburjenja, skrivnostnosti in prijateljstva, ki je v samem srcu serije Harry Potter, in omogoča igralcem, da se z drugimi člani kluba povežejo in sodelujejo na bolj pomenljive načine."

V igri Harry Potter: Puzzles & Spells se igralci podajo na pustolovščine arkadnega sestavljanja ali sestavljanja tri v vrsto, na katerih se srečujejo z značilnostmi sveta Harry Potter, od urokov in značilnega humorja do podob in likov. Igra zajema tudi glasbeno spremljavo in posnete citate iz originalnih filmov Harry Potter. Igralci tako spremljajo avtentično mobilno interpretacijo Harryjevega popotovanja skozi čarovniški svet. Med napredovanjem skozi igro lahko s pridobivanjem urokov in posebnih vzpodbud rešujejo arkadne uganke, na katerih se prikazujejo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili in bojevite figure čarovniškega šaha ter druge nepričakovane ovire in predmeti. V duhu zavezništva in prijateljskega tekmovanja na Bradavičarki se lahko igralci pridružijo klubom ali pa jih ustanovijo ter se tako družijo z drugimi oboževalci, sodelujejo pri načrtovanju strategij reševanja ugank, delijo življenja v igri in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Harry Potter: Puzzles & Spells je na voljo po vsem svetu za naprave iOS in Android, prav tako tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku. Za več informacij in povezovanje z drugimi oboževalci nam sledite na Facebooku, Instagramu in Twitterju ali pa obiščite spletno stran igre www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

Za dodatno gradivo obiščite: https://bit.ly/HPPS_ClubChallenge

O Zyngi

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih franšiznih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnikih, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

O Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite. Več informacij o Warner Bros. Games lahko najdete na https://www.wbgames.com/.

O Portkey Games

Portkey Games, del Warner Bros.Games, je igričarska znamka, ki razvija nove izkušnje mobilnih in videoigric v Čarovniškem svetu (Wizarding World), ki igralca postavijo v središče njegove lastne pustolovščine po navdihu izvirnih zgodb pisateljice J.K. Rowling. Portkey Games igralcem nudi možnost, da sami izberejo pripovedi, se potopijo v Čarovniški svet in ustvarijo nova in enkratna doživetja. Znamka je bila ustvarjena, da bi omogočila igralcem in privržencem, da se predajo čarobnosti Čarovniškega sveta, kjer lahko ustvarjajo svoje zgodbe Čarovniškega sveta.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. Liki, imena in medijske vsebine, povezane s HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD in HARRY POTTER so © in ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Vse pravice pridržane.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)

Napovedne izjave

Sporočilo za javnost vključuje napovedne izjave, kot jih določa zakona o reformi pravnih sporov ZDA o zasebnih vrednostnih papirjih iz leta 1995, vključno z izjavami, ki se med drugim nanašajo na ime, podrobnosti o igranju, elementih igre in časovno omejenega dogodka v igri Harry Potter: Puzzles & Spells. Napovedne izjave pogosto vključujejo besede, kot so "izgledi" "predviden," načrtovan," "namerava" "bo," "pričakuje," "verjame," "cilja," "pričakuje" in izjave v prihodnjiku so na splošno napovedne. Uresničitev ali uspešnost zadev, ki jih obravnavajo takšne napovedne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne izjave o prihodnosti se ne gre preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z vlagatelji http://investor.zynga.com ali na strani SEC na www.sec.gov.

Originalno verzijo sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005020/en/

Kontakti

Kontakti za medije:
Dana Whitney
dwhitney@zynga.com

Alexa Grandolfo
agrandolfo@zynga.com

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Video

Harry Potter: Puzzles & Spells izdal dogodek klubskega izziva za igralce.

Photo

Čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells izdala dogodek klubskega izziva v igri. (grafika: Business Wire)

Logo


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.