O-STA

Podjetje Mary Kay Inc. je prejelo več nagrad za svoje dosežke v poslovnem svetu, odziv na covid-19 in prizadevanja na področju trajnostnega razvoja

11. avgust 2021 13:03 UTC

DALLAS - (BUSINESS WIRE) - V letu 2021 je podjetje Mary Kay Inc. nadaljevalo s svojimi večdesetletnimi prizadevanji, da obogati življenja žensk po vsem svetu, izdeluje izdelke, ki se jim ni moč upreti, ter gradi bolj zdrave in trajnostne skupnosti. Ta zaveza je bila prisotna tudi v odzivu podjetja na pandemijo. Takšni dosežki v zadnjih šestih mesecih so bili prepoznani, saj je znamka Mary Kay domov odnesla več zaželenih nagrad v kategorijah poslovnega sveta, korporativnega državljanstva in vodenja, ki jih podeljujejo različne prestižne organizacije.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na https://www.businesswire.com/news/home/20210811005163/en/

Mary Kay je prejela srebrno nagrado Globee® v treh kategorijah na 13. tradicionalni podelitvi nagrad za podjetja in inovacije Golden Bridge 2021. (grafika: Mary Kay Inc.)

Nagrade, ki med drugim slavijo odziv znamke Mary Kay na covid-19 in dokumentarec o prizadevanjih za zaščito Mehiškega zaliva, ki ga je produciralo podjetje, poudarjajo neomajne poslovne vrednote podjetja in njegovo zavezo načelom, ki jih je oblikovala legendarna ustanoviteljica znamke Mary Kay Ash.

Med nedavnimi nagradami, ki jih je prejelo podjetje, so:

Nagrade za odziv na covid-19

  • zmagovalec srebrne nagrade Globee® - 13. tradicionalna podelitev nagrad za podjetja in inovacije Golden Bridge 2021

    • ekipa leta med pandemijo covid-19 (ekipa, odgovorna za distribucijo razkužil za roke)

    • odziv leta med podjetji (Mary Kay Inc.)

    • najboljši izdelek za boj proti posledicam covida-19 (razkužilo za roke podjetja Mary Kay)

  • zmagovalec zlate nagrade Globee® - 13. tradicionalna podelitev nagrad za podjetja in inovacije Golden Bridge 2021

    • najboljši neprofitni odziv, ki je pomagal lokalnim skupnostim in svetu med pandemijo (fundacija Mary Kay FoundationSM)

  • zmagovalec srebrne nagrade Globee® - 6. tradicionalna podelitev nagrad za najboljše ameriške dosežke v poslovnem svetu 2021 (American Best in Business Awards)

    • ekipa leta med pandemijo (ekipa, odgovorna za distribucijo razkužil za roke)

    • odziv leta med podjetji (Mary Kay Inc.)

    • najboljši izdelek za boj proti posledicam covida-19 (razkužilo za roke podjetja Mary Kay)

  • zmagovalec zlate nagrade Globee® - 6. tradicionalna podelitev nagrad za najboljše ameriške dosežke v poslovnem svetu 2021 (American Best in Business Awards)

    • najboljši neprofitni odziv, ki je pomagal lokalnim skupnostim in svetu med pandemijo (fundacija Mary Kay FoundationSM)

Nagrade za podjetja

  • najboljši ameriški zaposlovalec med srednje velikimi podjetji v letu 2021 - po izboru revije Forbes

  • nagrada Power of Woman (Ženska moč), Mary Kay Ukrajina, skupni projekt z revijo Marie Claire - nagrade X-RAY za trženje

  • najboljši zaposlovalec v letu 2021, Mary Kay Poljska - po izboru revije The Financial Magazine

  • nagrada za najboljše kozmetično podjetje na področju direktne prodaje, Mary Kay Belorusija - tradicionalna podelitev nacionalnih nagrad Number One

Nagrade za prispevek k trajnostnemu razvoju

Guardians of the Gulf (Varuhi zaliva), dokumentarec, ki razkriva realnost in buren odnos med Mehiškim zalivom in okoljevarstveniki, ki so odločeni, da ga zaščitijo, je prejel različne nagrade. Podjetje Mary Kay Inc., ki je izvršni producent filma, je skupaj z Media One in v sodelovanju z organizacijo The Nature Conservancy, obiskalo obalni del Teksasa, Alabame in Mehike, da bi razkrilo pogoste zamolčane zgodbe o prizadevanjih za ohranitev zaliva.

  • Srebro: kategorija vsebin o naravi in živalih, ki niso bile predvajane po televiziji - nagrade Telly Awards

  • Bron: kategorija splošnih dokumentarcev, ki niso bili predvajani po televiziji - nagrada Telly Awards

  • finalist v kategoriji najboljši dokumentarec s posebnim fokusom - mednarodni filmski festival LA Femme

  • nagrada World Remi - mednarodni filmski festival Worldfest Houston

Nagrade za vodenje

  • seznam 67 vplivnih temnopoltih glavnih izvršnih direktoric in izvršnih vodij v ameriških korporacijah, Julia Simon, vodja oddelka za pravne zadeve in korporativna sekretarka pri Mary Kay / Sheryl Adkins-Green, vodja marketinga pri Mary Kay - portal Business Insider

  • lestvica najboljših glavnih izvršnih direktoric v Ukrajini v kategoriji ženskega vodenja v korporativnem sektorju in poslovnem svetu - Viktoriia Zoria-Iatsenko, generalna direktorica pri Mary Kay Ukrajina - portal WoMo (portal za delovno aktivne ženske)

  • seznam 50 najbolj koristnih žensk na Poljskem, Ewa Kudlińska-Pyrz, generalna direktorica pri Mary Kay Poljska - revija The Financial Magazine

  • seznam 100 najboljših žensk na vodstvenih položajih na področju potrošniških proizvodov v letu 2021, Allyson Sellers, podpredsednica oddelka za prodajo pri Mary Kay ZDA - Women We Admire (ženske, ki jih občudujemo)

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred skoraj 60 leti svoje kozmetično podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti, ter izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v več milijard vredno podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Podjetje Mary Kay je predanao vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike, prehranskih dopolnil in dišav. Podjetje je v partnerstvu z organizacijami z vsega sveta zavezano opolnomočenju žensk in njihovih družin, pri čemer se osredotoča na podporo raziskovanju raka, zaščiti žrtev nasilja v družini, polepšanju naših skupnosti in spodbujanju otrok, da sledijo svojim sanjam. Izvirna vizija Mary Kay Ash še naprej blesti z vsako šminko posebej.

Oglejte si izvirno besedilo na businesswire.com na https://www.businesswire.com/news/home/20210811005163/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. korporativno komuniciranje
Marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.

Večpredstavnostne vsebine:

Podjetje Mary Kay je prejelo srebrno nagrado Globee® v treh kategorijah na 13. tradicionalni podelitvi nagrad za podjetja in inovacije Golden Bridge 2021 (grafika: Mary Kay Inc.)

Fundacija Mary Kay Foundation je prejela zlato nagrado Globee® na 13. tradicionalni podelitvi nagrad za podjetja in inovacije Golden Bridge 2021 (grafika: Mary Kay Inc.)

Podjetje Mary Kay je prejelo srebrno nagrado Globee® v treh kategorijah na 6. tradicionalni podelitvi nagrad za najboljše ameriške dosežke v poslovnem svetu 2021 (grafika: Mary Kay Inc.)

Fundacija Mary Kay Foundation je prejela zlato nagrado Globee® na 6. tradicionalni podelitvi nagrad za najboljše ameriške dosežke v poslovnem svetu 2021 (grafika: Mary Kay Inc.)

Guardians of the Gulf (Varuhi zaliva), dokumentarec, ki razkriva realnost in buren odnos med Mehiškim zalivom in okoljevarstveniki, ki so odločeni, da ga zaščitijo, je prejel dve nagradi Telly Awards. (grafika: Mary Kay Inc.)

Julia Simon, vodja oddelkov za pravne zadeve in raznolikost pri Mary Kay Inc. (foto: Mary Kay Inc.)

Sheryl Adkins-Green, vodja marketinga pri Mary Kay Inc. (foto: Mary Kay Inc.)

Viktoriia Zoria-Iatsenko, generalna direktorica pri Mary Kay Ukrajina (foto: Mary Kay Inc.)

Ewa Kudlińska-Pyrz, generalna direktorica pri Mary Kay Poljska (foto: Mary Kay Inc.)

Allyson Sellers, podpredsednica oddelka za prodajo pri Mary Kay ZDA (foto: Mary Kay Inc.)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.