O-STA

Vabljeni na turnir ulične košarke v Europarku Maribor

V Europarku Maribor bo v četrtek, 26. 8., potekal turnir ulične košarke za osnovnošolce in srednješolce.(foto_Bojan Mihalič)
Tri najboljše ekipe iz kvalifikacijskega turnirja se bodo uvrstile v veliki finale, ki bo septembra v Ljubljani. (grafika_agencija Magenta)

Bi radi aktivno preživeli zadnje dneve poletnih počitnic in se obenem odlično zabavali v družbi prijateljev? Potem je kvalifikacijski turnir ulične košarke, ki bo potekal v četrtek, 26. 8., ob 11.00 na vrhnjem parkirišču Europarka Maribor, prava izbira! Tri najboljše ekipe iz kvalifikacijskih turnirjev, ki bodo v prihodnjih dneh potekali tudi v Citycentru Celje, Aleji Ljubljana in Cityparku Ljubljana, se bodo 11. septembra med seboj pomerile v velikem finalu v Ljubljani. Naj se košarkarski ples začne!

Najboljša košarkarska zabava v mestu

Vsi mladi, ki svoj prosti čas radi preživljate z žogo v rokah na košarkarskih igriščih, lepo vabljeni, da se prijavite na kvalifikacijski košarkarski turnir ulične košarke, ki bo potekal 26. 8. ob 11.00 na vrhnjem parkirišču mariborskega Europarka. V petih kategorijah se bodo v igri 3 na 3 za mesto na velikem finalnem turnirju, ki bo 11. septembra v Ljubljani, lahko potegovali tako fantje kot dekleta, in sicer v starostnih skupinah od 4. razreda osnovne šole do zadnjega letnika srednje šole. Prijavnine ni, na turnir pa se lahko prijavite tako, da izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov marketing@europark.si. Več informacij in pravil turnirja najdete na Europarkovi spletni strani ter na družbenih omrežjih. Ste pripravljeni na najboljšo košarkarsko zabavo v mestu?