O-STA

V Europarku Maribor so dobro pripravljeni na začetek šole

V Europarku Maribor se obeta nepozaben zaključek poletja in pestra jesen.(foto_Bojan Mihalič)
V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so dobro pripravljeni na začetek šole. (grafika_agencija AV Studio)

Poletne počitnice se bližajo koncu, začetek šolskega leta je pred vrati. V Europarku Maribor najdete vse, kar vaši najmlajši potrebujejo za brezskrbno vrnitev v vrtec in šolske klopi ter najnovejše jesenske kolekcije za vse generacije. Pod eno streho vas tako čakajo najbolj aktualni modni trendi za hladnejše dni, širok nabor šolskih potrebščin, pester izbor knjig, računalniška oprema, sodobne elektronske naprave in še in še. Ob zaključku poletja so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije pripravili tudi privlačne popuste in veliko prijetnih presenečenj!

Ob zaključku poletja posebne akcije

"Pred začetkom šolskega leta se tradicionalno močno poveča prodaja različnih šolskih potrebščin, knjig, otroških oblačil in obutve ter računalnikov in pametnih telefonov. Naši trgovci so se na to obdobje dobro pripravili in z veseljem priskočijo na pomoč obiskovalcem pri izbiri vseh potrebščin. Ob zaključku poletnih počitnic obiskovalce razveseljujejo tudi s posebnimi akcijami, privlačnimi popusti in s številnimi ugodnosti, tako da je vzdušje na naših nakupovalnih ulicah v teh dneh res zelo prijetno," pravi Simona Mandl, center managerka Europarka Maribor, ki obenem dodaja, da je v nakupovalnem središču že vse od sredine avgusta opaziti večji vrvež.

Čas za prenovo jesenske garderobe šolarjev

"Začetek šole je čas za prenovo jesenske garderobe šolarjev, zato so ob tej priložnosti v ospredju naše ponudbe uporabna in udobna oblačila, in sicer tako za malčke kot malo starejše otroke in najstnike. V ta namen pripravljamo tudi posebne akcije "Nazaj v šolo". Obenem pa so po znižanih cenah še vedno na voljo tudi poletne kolekcije," pojasnjujejo v Europarkovih prodajalnah z oblačili. "S prehodom v hladnejše in deževne dni se poveča povpraševanje po toplejših in nepremočljivih oblačilih ter obutvi. Večja je predvsem prodaja oblačil in obutve za šolarje in mlade. Obiskovalci se poleg "lifestyle" in športnih kolekcij vse pogosteje odločajo za tako imenovani "athleisure" slog, za katerega so značilna športna oblačila, ki so hkrati udobna in elegantna," pa dodajajo prodajalci s športno opremo in oblačili.

Vse za šolo na enem mestu

Tudi v drogerijah in trgovinah z živilskim in neživilskim blagom imajo bogato ponudbo šolskih potrebščin. V drogerijah je trenutno največ povpraševanja po šolskih torbah in zvezkih, prav tako v prodajalnah z živilskim in neživilskim blagom, kjer je v tem času tudi večje povpraševanje po pisalih, copatih in drugih šolskih potrebščinah. "Šolske potrebščine se zelo dobro prodajajo, saj kupcem ponujamo res široko paleto izdelkov," so sporočili iz prodajaln z živilskim in neživilskim blagom. V prodajalnah s tehnično opremo opisujejo, da je pred začetkom šole še vedno največ povpraševanja po računalnikih, tiskalnikih, pametnih telefonih, tabličnih računalnikih, pametnih urah in slušalkah.

V Europarku se obeta nepozaben zaključek poletja in pestra jesen

V Europarku pa ob začetku šolskega leta pripravljajo še kar nekaj lepih presenečenj. Največje mariborsko nakupovalno središče bo namreč letos upihnilo že 21. svečk na torti, tako da vas že prihodnji teden v Europarku čaka še več ugodnosti, atraktivnih popustov in sladkih presenečenj. V ponedeljek, 30. 8., ne zamudite posebne nagradne igre na Europarkovih družbenih omrežjih in se potegujte za darilne bone Desetak, s katerimi lahko vašim najdražjim izpolnite najbolj skrite želje. Nepozaben zaključek poletja v Europarku pa bo le uvod v pestro jesen, v kateri ne bo manjkalo modnih zgodb, kulinaričnih užitkov in zanimivega dogajanja. Že v ponedeljek, 6. septembra, se v nakupovalnem središču začenja razstava Orjaki oceanov, kjer boste lahko raziskovali globine svetovnih oceanov in si ogledali eno največjih zbirk velikanov morja v Srednji Evropi. Čaka vas edinstveno doživetje za vso družino!