O-STA

Podjetje EngageSmart vložilo registracijsko izjavo za predlagano prvo javno ponudbo

27. avgust 2021 10:24 UTC

BRAINTREE, Mass.--(BUSINESS WIRE)-- EngageSmart, LLC ("EngageSmart"), eden vodilnih ponudnikov vertikalno prilagojene programske opreme za angažiranje kupcev in rešitev za integrirana plačila, je danes sporočil, da je pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) javno vložil registracijsko izjavo na obrazcu S-1 v zvezi z predlagano prvo javno ponudbo navadnih delnic podjetja. Število delnic, ki bodo na voljo, in cenovni razpon ponudbe še nista določena. EngageSmart namerava svoje navadne delnice uvrstiti na newyorško borzo pod simbolom "ESMT."

J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, BofA Securities in Citigroup bodo glavni upravljalci knjige naročil za predvideno ponudbo delnic. Deutsche Bank Securities, Raymond James, Truist Securities in William Blair bodo vodili knjigo naročil za predvideno ponudbo. KeyBanc Capital Markets, Needham & Company, Penserra Securities LLC, R. Seelaus & Co., LLC inRoberts and Ryan bodo soupravljalci predlagane ponudbe.

Ponudba bo potekala le prek prospekta. Ko bo na voljo, bo kopijo predhodnega prospekta mogoče pridobiti pri: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, po telefonu na (866) 803-9204 ali preko elektronske pošte na prospectus-eq_fi@jpmchase.com; Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, po telefonu na: (866) 471-2526 ali prek e-pošte: prospectus-ny@ny.email.gs.com; BofA Securities, Attention: Prospectus Department, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd Floor, Charlotte, NC 28255-0001, po telefonu na (800) 299-1322 ali prek e-pošte na dg.prospectus_requests@bofa.com; ali na Citigroup Global Markets Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, brezplačno: (800) 831-9146 ali Credit Suisse Securities (USA) LLC, Attention: Prospectus Department, Eleven Madison Avenue, New York, NY 10010.

Pri Komisiji za vrednostne papirje (SEC) je bila v zvezi s temi vrednostnimi papirji vložena registracijska izjava na formularju Form F-1, ki pa še ni v veljavi. Omenjeni vrednostni papirji ne smejo biti prodani in tudi ponudb za njihov nakup ni mogoče sprejeti, dokler registracijska izjava ne stopi v veljavo.

Pričujoče sporočilo ne predstavlja ponudbe za prodajo ali poziv za ponudbo za nakup teh vrednostnih papirjev, kot tudi ne bo prodaje omenjenih vrednostnih papirjev v katerikoli državi ali jurisdikciji, kjer bi bila taka ponudba, poziv ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katerekoli od teh držav ali jurisdikcij.

O podjetju EngageSmart LLC

EngageSmart, LLC ("EngageSmart") je eden vodilnih ponudnikov vertikalno prilagojene programske opreme za angažiranje kupcev in rešitev za integrirana plačila. V EngageSmartu je naša misija poenostaviti angažiranje potrošnikov in strank, da bi svojim strankam omogočili, da svoj čas in energijo osredotočajo na pobude, ki izboljšujejo njihovo podjetje, ter da lahko bolje služijo svojim skupnostim. S sedežem v Braintreeju, v Massachusettsu, EngageSmart nudi vertikalne rešitve za shranjevanje brez podvajanja, večnajemnost in resnično Programsko opremo kot storitev (SaaS), kot so SimplePractice, InvoiceCloud, HealthPay24 in DonorDrive, ki so oblikovane tako, da našim strankam olajšajo angažiranje kupcev, tako da omogočajo digitalno posvojitev in samopostrežbo. EngageSmart služi več kot 68.000 strankam v segmentu SMB-rešitve in več kot 3.000 strankam v segmentu rešitev za podjetja prek pet ključnih vertikal: zdravje & dobro počutje, vlada, javne službe, finančne storitve in darovanje.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210827005155/en/

Kontakti

Kontakt za vlagatelje:

David Calusdian
dcalusdian@investorrelations.com
617-542-5300

Kontakt za medije:

Nicole Bestard
nicole@qh-pr.com
646-627-3644

Vir: EngageSmart, LLC

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.