O-STA

Sporočilo

Spoštovani uporabnik!

Prejšnji teden smo vas prosili za sodelovanje v spletni anketi Statističnega urada RS. Do danes še nismo prejeli vašega odgovora oziroma ta ni bil popoln.

Naj ponovimo, da je anketa namenjena oceni spletne strani Statističnega urada RS in pridobivanju informacij o navadah ter potrebah naših spletnih uporabnikov. Tako zbrane informacije nam bodo služile kot pomembna orientacija pri nadaljnjih tehničnih in vsebinskih posodobitvah spletne strani.

Prosimo vas, da nam s pomočjo ankete sporočite svoje mnenje o tem, kako vam je spletna stran Statističnega urada RS pomagala pri iskanju informacij, kako ste z njo zadovoljni in nam zaupate, kakšne so vaše uporabniške navade, potrebe in želje.

Vaše sodelovanje v anketi je zelo pomembno, saj si bomo le z dobrim odzivom na anketo lahko ustvarili pravo sliko o zadovoljstvu naših uporabnikov s spletno stranjo Statističnega urada RS.

Upamo, da vam bo uspelo najti toliko časa, da boste izpolnili našo anketo. To vam ne bo vzelo več kot 10 minut.

Za DOSTOP DO ANKETE uporabite naslednjo povezavo:

http://www.stat.si/Anketa/Anketa_FirstPage.aspx?ID=64165968&Lang=1

Z vašimi podatki bomo ravnali zaupno in se bodo uporabljali le za statistični namen, npr. za prikaz različnih statistik o skupinah.

Če boste morda imeli tehnične težave ali dodatna vprašanja v zvezi z anketo, nam lahko pišete na mailto:info.stat@gov.si .

Rezultati bodo objavljeni na spletni strani Statističnega urada RS http://www.stat.si po zaključku ankete.

Za sodelovanje v naši anketi se vam vnaprej zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

Mag. Irena Križman

generalna direktorica

Statistični urad RS,

Vožarski pot 12,

1000 Ljubljana

e-pošta: mailto:info.stat@gov.si