O-STA

Župan sprejel olimpijce in podelil priznanje

sprejem.JPG
Podelitev čekov.JPG
Gorazd Hren.JPG

Sporočilo za javnost

Velenje, 13. september 2021 - Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol je v petek, 10. septembra, sprejel velenjske olimpijce, ki so se udeležili nedavnih iger v Tokiu. Janji Garnbret in Frančku Gorazdu Tiršku se je zahvalil za izjemen uspeh in osvojene medalje. Gorazdu Hrenu, selektorju slovenske reprezentance v športnem plezanju, je ob tej priložnosti podelil županovo priznanje za dolgoletni prispevek k razvoju in prepoznavnosti plezalnega športa v Velenju in širše.

V Vili Bianci je župan Mestne občine Velenje Peter Dermol sprejel odlične športnike, ki so s svojimi vrhunskimi rezultati na olimpijskih igrah v Tokiu pomembno prispevali tudi k prepoznavnosti Slovenije in Velenja. Izrazil je izjemen ponos in spoštovanje do njihovega dela ter izpostavil njihov pomemben prispevek pri promociji vrhunskega športa. Ob tej priložnosti je selektorju slovenske reprezentance v športnem plezanju Gorazdu Hrenu podelil županovo priznanje za dolgoletni prispevek k razvoju in prepoznavnosti plezalnega športa v Velenju in širše.

Srečanje se je nadaljevalo na odprtju Pikinega festivala, kjer je župan odličnim športnikom podelil tudi čeke; in sicer Janji Garnbret in Frančku Gorazdu Tiršku po 3.000 evrov, Gorazdu Hrenu pa 1.000 evrov. Za sodelovanje na olimpijskih igrah bo 1.000 evrov prejela tudi atletinja Anita Horvat. Za ta namen smo skupaj namenili 12.032 evrov proračunskih sredstev.

Prilagamo fotografije s sprejema (avtorica fotografij: Edita Fric).

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana
T: 03 8961 700

........................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.