O-STA

Landmark - vodilno podjetje na področju osebne in poklicne rasti, usposabljanja in razvoja - praznuje 30 let

V njihovih aktivnostih je sodelovalo več kot 3 milijone ljudi, ustvarjenih je bilo 150.000 neprofitnih in pro bono projektov

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Landmark (Landmark Worldwide), ustanovljeno leta 1991, praznuje 30. obletnico delovanja. Njihovi programi so do sedaj pozitivno vplivali že na več kot tri milijone ljudi po vsem svetu in jih opolnomočili. Hkrati letošnje leto obeležuje tudi obletnico začetkov usposabljanj "EST Standard Training", kjer so se leta 1971 rodile zamisli, iz katerih je kasneje zrasla družba Landmark.

Landmark je vodilno podjetje na področju osebne in poklicne rasti, usposabljanja in razvoja, njihovi programi in ideje pa že pet desetletij omogočajo ljudem, da bistveno izboljšajo kakovost svojega življenja in vplivajo na področja, ki so zanje najpomembnejša.

Podjetje Marketdata Enterprises, Inc., ki objavlja poročila o industriji osebnega razvoja v Združenih državah Amerike, je v poročilu za leto 2021 navedlo:

- "Portal HR.com/James McNeil je podjetje Landmark imenoval za eno najboljših podjetij za usposabljanje in razvoj na svetu."

- "Landmark je priznan kot družba, ki ima enega najboljših predavateljskih zborov v tem poslu, številni strokovnjaki v panogah osebnega razvoja in coachinga pa so začeli prav s sodelovanjem v Landmarkovih programih."

- Landmark je edinstven v panogi kot "edini ponudnik programov ontološke preobrazbe - preboja, ki povzroči takojšnje, trajne in dramatične spremembe v učinkovitosti in kakovosti življenja ljudi."

Pred 50 leti je program est Training Wernerja Erharda je sprožil industrijo osebnega razvoja in začetek tega, kar je od takrat postalo industrija poslovnega in življenjskega coachinga. Številni njegovi koncepti so se trajno uveljavili v prevladujoči kulturi, poslovnem svetu in akademski sferi. Kot ugotavlja revija TIME, "ameriška obsesija z osebno preobrazbo ni nekaj novega. Ta koncept je približno tako star, kot narod sam, toda Werner Erhard je bil tisti, ki je zasnoval prvo moderno osebno preobrazbo s tem, ko je leta 1971 vzpostavil svoj program EST."

Erhard je leta 1985 zaključil s programi EST Training in uvedel nov tečaj, The Forum. Erhardove ideje (kot so izražene v njegovih programih) so bile nato podrobno preučene v knjižni uspešnici Speaking Being: Werner Erhard, Martin Heidegger in nove možnosti, kako biti človek.

Dr. David Eagleman, nevroznanstvenik z Univerze Stanford in avtor najbolje prodajanih uspešnic New York Times, je Erharda opisal kot "enega najbolj prodornih in pronicljivih mislecev naše generacije." Erhard je v zadnjih treh desetletjih večino svojega intelektualnega dela posvetil akademskemu svetu. S sodelavci piše učne načrte na univerzitetni ravni ter poučuje in predava na univerzah, kot so Andersonova šola za menedžment na UCLA, Akademija zračnih sil ZDA, Univerza Stanford, Univerza Harvard, Univerza Yale, Dartmouth College in Univerza Erasmus.

Danes so programi podjetja Landmark na voljo po vsem svetu, skoraj vsi od več kot 50 programov pa so na voljo tudi na spletu. Program Landmark je podprlo in ga še vedno podpira na tisoče priznanih voditeljev po vsem svetu, vključno z direktorji svetovnih korporacij, uglednimi akademiki in mednarodno priznanimi humanitarnimi delavci.

"Landmark me je navdušil s tem, da ljudem omogoča praktičen dostop do spreminjanja kulture v organizaciji in do pomembnih sprememb v presenetljivo kratkem času."

~ Michael C. Jensen, ekonomist in zaslužni profesor na Univerzi Harvard

"Osvojitev zlate medalje na olimpijskih igrah je bila izjemen dosežek, in ko sem opravila tečaj The Landmark Forum, sem spoznala, da lahko enake dosežke, nivo zadovoljstva in veselja doživim v vsakem delu svojega življenja."

~ Natalie Cook, dobitnica zlate olimpijske medalje

"Kot oseba, ki se v življenju ukvarja z globalnimi vprašanji, si ne morem predstavljati bolj učinkovitega programa usposabljanja. Eden od najdragocenejših rezultatov, ki sem jih dobil, je bila sposobnost, da se spopadam z nerešljivimi globalnimi problemi, ne da bi obupal. Zaradi sodelovanja v programu Landmark posamezniki pridobijo orodja, s katerimi se lahko odpravijo v svet in uresničijo stvari."

~ Dr. Charles McNeill, višji svetovalec za politiko, program Združenih narodov za okolje

"Nisem še videl ničesar, kar bi tako pozitivno vplivalo na zmožnost ljudi, da se povežejo, komunicirajo in delujejo, kot Landmark."

~ Paul Fireman, ustanovitelj in nekdanji predsednik uprave družbe Reebok International, Ltd.

Landmarkovo globalno podjetje za svetovanje pri upravljanju in hčerinsko podjetje Vanto Group je revija Forbes dve leti zapored - v letih 2020 in 2021 - imenovala za eno od najboljših podjetij na področju svetovanja za upravljanje. Poleg tega je Landmark glavni katalizator za udeležence, ki so ustvarili že več kot 150.000 neprofitnih in pro bono projektov v korist posameznikom, organizacijam in skupnostim po vsem svetu. Nekaj primerov vključuje:

  • Special Spectators (katerega ustanovitelj Blake Rockwell je bil imenovan za junaka CNN), ki je za več deset tisoč hudo bolnih otrok, njihovih sorojencev in staršev omogočil VIP dostop na dan tekme na več kot 50 večjih fakultetah in univerzah.

  • Plant a Million Trees: Gashaw Tahir je ustanovil NVO z imenom Greenland Development Foundation, ki je v Etiopiji posadila več kot milijon dreves in pri tem omogočila delo več kot 450 mladim, ki so tako pridobili ne le občutek dostojanstva, temveč tudi možnost, da vidijo prihodnost v Etiopiji.

  • R U OK? Day: Projekt preprečevanja samomora, ki ga je sprejela celotna Avstralija.

Družba Landmark izreka zahvalo več kot trem milijonom ljudi, ki so sodelovali pri njenem delu, in se jim zahvaljuje za spremembe v njihovih življenjih, v življenjih drugih in po vsem svetu.

Za več informacij o družbi Landmark in njenih programih obiščite www.landmarkworldwide.com

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210916005243/en/

Kontakt

Michelle Tennant Nicholson - Wasabi Publicity Inc.
+1-828-749-3200
Michelle@WasabiPublicity.com

Vir: Landmark Worldwide

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.