O-STA

Watts Water Technologies imenoval Monico Barry za vodjo kadrovske službe

NORTH ANDOVER, Massachusetts - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) je danes sporočilo imenovanje Monice Barry za vodjo kadrovske službe.

Monica Barry v Watts Water prihaja iz podjetja Colfax Corporation, kjer je bila med februarjem 2020 in septembrom 2021 podpredsednica za upravljanje talentov in organizacijski razvoj, delovala pa je tudi kot kadrovski poslovni partner. Preden se je pridružila podjetju Colfax, je delala v družbi Johnson Matthey kot podpredsednica za globalni talent, učenje, razvoj in vključevanje med julijem 2015 in januarjem 2020, in kot podpredsednica za človeške vire in zdravstveni sektor od avgusta 2012 do oktobra 2015. Monica Barry je opravljala tudi vodstvene funkcije na področju človeških virov v podjetjih The Campbell Soup Company in FMC Corporation. Barryjeva je diplomirala na državni univerzi v Zahodni Virginiji, na univerzi Loyola v Marylandu pa je magistrirala iz poslovne administracije (MBA).

Barryjeva bo nasledila Kennetha R. Lepagea na mestu vodje globalnega kadrovskega oddelka družbe Watts. Kenneth Lepage bo še naprej opravljal svojo sedanjo funkcijo glavnega svetovalca in novoustanovljeno funkcijo glavnega direktorja za trajnostni razvoj.

"Prepričan sem, da je Monica zaradi svojega talenta in izkušenj izjemno primerna za vodenje naših stalnih strateških pobud po vsem svetu," je dejal izvršni direktor podjetja Robert J. Pagano Jr. "V podjetje bo doprinesla izjemno obsežne in globoke izkušnje na področju implementiranja sprememb, globalne strategije razvoja talentov, organizacijske učinkovitosti ter raznolikosti, enakosti in vključevanja (DEI). Navdušen sem nad dejstvom, da se bo Monica pridružila naši globalni vodstveni ekipi, in veselim se sodelovanja z njo pri izvajanju naše kadrovske strategije in pri nadaljnjem oblikovanju kulture visoke učinkovitosti".

Družba Watts Water Technologies, Inc. s sedežem v ZDA je s svojo družino podjetij globalni proizvajalec ene najširših linij izdelkov za vodovod, ogrevanje in kakovost vode na svetu. Podjetja in blagovne znamke Watts Water ponujajo inovativne rešitve na področju vodovodnih sistemov, ogrevanja in kakovosti vode za komercialne, stanovanjske in industrijske namene. Za več informacij obiščite www.wattswater.com.

Izvirno različico na businesswire.com si oglejte na https://www.businesswire.com/news/home/20211004005524/en/

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.