O-STA

Platforma Zalando Designer naznanila začetek sodelovanja z vodilno mednarodno oblikovalsko platformo Not Just A Label (NJAL)

  • Platforma Zalando Designer je naznanila prihod več kot 35 luksuznih blagovnih znamk, ki so del vodilne oblikovalske platforme Not Just A Label (NJAL), na kateri se predstavljajo nadarjeni modni oblikovalci, ki soustvarjajo modo prihodnosti.

  • NJAL na platformo Zalando Designer prinaša številne blagovne znamke iz različnih okolij, ki bodo v prihodnje krojile sam modni vrh. Na ta način podpira Zalandovo zavezo, da bodo na svoji platformi predstavljali najrazličnejše blagovne znamke in ustvarjalce.

  • Med novimi znamkami, ki bodo v sklopu partnerstva na voljo na Zalandovi platformi, so Julia Skergeth, Buki Akomolafe, Ioana Ciolacu, DIANE Paris, MINOAR, David Catalan in Shoedaism.

Ljubljana, 12. oktober 2021 // Zalando, vodilna evropska spletna platforma za modo in življenjski slog, ponosno naznanja začetek sodelovanja s priznano modno platformo Not Just A Label.

V sklopu partnerstva znotraj programa Zalando Designer se bodo predstavile vzhajajoče oblikovalske zvezde modne industrije z vsega sveta, kot so ABODI, Buki Akomolafe in Sabato Russo.

Platforma Not Just A Label (NJAL), ki je bila ustanovljena leta 2008, je svetovna modna izložba, v kateri "visijo" najsodobnejši trendi visoke mode. Na platformi svoje kolekcije predstavljajo najbolj nadarjeni mladi oblikovalci z vsega sveta in ustvarjalci, ki so zavezani bolj trajnostni modi. Na ta način želi platforma NJAL podpreti tudi lokalne skupnosti in spodbuditi ustvarjalce k raznolikim oblikovalskim pristopom. Po novem lahko obiskovalci platforme Zalando Designer pod zavihkom NJAL poiščejo posebno kategorijo, v kateri lahko med spletnim nakupovanjem kar iz udobja svojega doma raziščejo številne blagovne znamke, ki jih ponuja ta platforma. Med drugim bodo v kategoriji "Ikone prihodnosti" našli številne kolekcije najbolj nadarjenih mladih oblikovalcev na področju ženske mode, v kategoriji "Drzno in unikatno" pa najdejo modo, ki slavi izstopajoče modne stile in nekonvencionalne dizajne.

Blagovne znamke s platforme Not Just A Label bodo še dodatno obogatile obstoječo ponudbo blagovnih znamk v sklopu platforme Zalando Designer. Anaheta Metghalchi von Berenberg, direktorica nabave pri Zalandu, pravi: "Podvojili bomo ponudbo v kategoriji Designer in obenem poskrbeli za še večjo raznolikost znamk in našega asortimana. Tako smo obiskovalcem naše platforme omogočili še bolj edinstveno izkušnjo spletnega nakupovanja. Skupaj s partnerji, kot je platforma Not Just A Label, se osredotočamo predvsem na to, da ponudbo obogatimo s še bolj raznolikimi in vključujočimi oblikovalskimi trendi visoke mode ter na ta način ustvarjamo dodano vrednost."

Stefan Siegel, ustanovitelj platforme Not Just A Label, ob začetku partnerstva z Zalandom dodaja: "NJAL omogoča oblikovalcem, da se na naši platformi predstavijo svetovni javnosti, in jih spodbuja k ustvarjanju trajnostne mode, ki podpira lokalne skupnosti in male obrtnike, ki ustvarjajo butične izdelke. Ostajamo predani naši viziji, da obiskovalcem ponudimo raznolik in vključujoč oblikovalski asortiman. Partnerstvo s platformo Zalando Designer nam omogoča, da še prek tega kanala predstavimo blagovne znamke v vzponu, ki delijo naše vrednote in dolgoročne zaveze."

#zalandoDesigner @notjustalabel

O Zalando Designer:

Zalando Designer je platforma, namenjena visoki modi, ki strankam ponuja edinstveno izkušnjo skozi celoten nakupni proces. Zalando Designer je izhodiščna točka za navdih visoke mode, na kateri lahko obiskovalci raziščejo in nakupujejo tako priznane blagovne znamke kot tudi znamke nadarjenih mladih oblikovalcev, ki delijo njihove vrednote. Na platformi Zalando Designer najdemo znamke priznanih modnih ustvarjalcev, kot sta Victoria Beckham in Alberta Ferretti, pred kratkim pa so v svojo ponudbo dodali tudi sodobne blagovne znamke, ki prinašajo svež veter v visoko modo, kot so Christopher Kane, 032C in Mansur Gavriel. Platforma Zalando Designer si želi postati glavna izbira strank in znamk, ki zasledujejo trajnost, raznolikost in vključenost.

O Zalandu:

Zalando (https://corporate.zalando.com) je vodilna evropska spletna platforma za modo in življenjski slog. Ustanovljen je bil leta 2008 v Berlinu. Okrog 45 milijonom aktivnim kupcem na 23 trgih prinaša celovito modo, od glave do pet: oblačila, obutev, dodatke in kozmetiko. Izbor mednarodnih blagovnih znamk sega od svetovno znanih imen do lokalnih blagovnih znamk. Spletna platforma je modna točka, ki na enem mestu združuje navdih, inovacije in druženje. Kot napredno modno evropsko tehnološko podjetje si Zalando prizadeva najti digitalne rešitve za vse vidike modnega potovanja: za stranke, partnerje in vse dragocene deležnike v svoji zgodbi. Sledi viziji postati izhodiščna modna točka in trajnostna platforma s pozitivnim učinkom na ljudi in okolje.

O Not Just A Label:

NOT JUST A LABEL (NJAL) je vodilna svetovna platforma za oblikovalce, ki predstavlja in neguje največjo globalno mrežo pionirjev sodobne mode. Danes se na platformi predstavlja več kot 50.000 oblikovalcev iz več kot 150 držav. Je destinacije, ki se širi v neskončnost in omogoča rast v modni industriji. NJAL je leta 2008 ustanovil Stefan Siegel, da bi v modni svet vnesel novo življenje. Oblikovalcem ponuja platformo, prek katere se lahko povežejo s posamezniki z vsega sveta in predstavijo svoje stvaritve. Platforma spodbuja oblikovalce, da ustvarjajo trajnostno modo, ki podpira lokalne skupnosti in male obrtnike. Gre za pionirski projekt na področju revolucionarnega pristopa k modni industriji, izven političnih okvirov in okvirov utrujenih obstoječih sistemov, ki škodijo razvoju in integriteti njihovih oblikovalcev. Platformo NJAL obiskujejo številne znane osebe in vplivneži, ki iščejo najnovejše trende in oblikovalce, ki jih ni moč najti nikjer drugje.