O-STA

Obnova večnamenskega športnega igrišča v Škalah

Igrišče Škale, okt 2021

Sporočilo za javnost

Velenje, 13. oktober 2021 - V teh dneh smo pričeli z obnovo dotrajanega večnamenskega športnega igrišča v Škalah. V sklopu del bomo preplastili asfaltirano površino, obnovili tribuno za občinstvo in namestili nove sedeže. Dela bodo zaključena v začetku novembra.

S posodobitvijo infrastrukture in opreme na večnamenskemu športnemu igrišču bomo v Krajevni skupnosti Škale-Hrastovec izboljšali pogoje za rekreativne športe in preživljanje prostega časa krajank in krajanov.

V sklopu obnove bomo zamenjali tudi zunanjo ograjo, obnovili meteorno kanalizacijo in odtoke na igrišču, posodobili razsvetljavo z zamenjavo svetil in drogov ter dodali določeno športno opremo.

Obnova večnamenskega igrišča bo stala 96.300 evrov, od tega prispeva Fundacija za šport 22.336 evra in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije 22.916 evra.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

S prijaznimi pozdravi

mag. Saša Sevčnikar,Kabinet župana

T: 03 8961 652
...............................................................................................................................

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.