O-STA

InVeris Training Solutions predstavlja SRCE™ - revolucionarni sistem urjenja na podlagi obogatene resničnosti

29. november 2021, 19:00 UTC

SUWANEE, Ga.--(BUSINESS WIRE)--Podjetje InVeris Training Solutions, vodilni ponudnik integriranih sistemov za urjenje s strelnim in virtualnim orožjem za vojsko, organe pregona in komercialna strelišča, je danes predstavilo SRCE™ (See, Rehearse, Collectively Experience or "Source" - Oglej si, vadi, kolektivno doživi ali "Vir"), revolucionarni brezžični simulator za urjenje z orožjem, ki temelji na tehnologiji obogatene resničnosti. InVeris Training Solutions zagotavlja najnaprednejšo tehnologijo obogatene resničnosti, ki je na voljo v obliki simulatorja za urjenje vojske in organov kazenskega pregona, dosežek, ki je presenetil mnoge v industriji, ki so menili, da bo trajalo še leta, da takšen izdelek pride na trg.

Ta objava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20211129005628/en/

SRCE je edina brezžična rešitev za urjenje na podlagi obogatene resničnosti, ki je na voljo na tržišču-omogoča usposabljanje do 4 udeležencev s simuliranim orožjem in taktično opremo. (Foto: Business Wire)

"Obogatena resničnost prinaša najboljše iz virtualnega in resničnega sveta na način, ki je popolnoma realističen, brezhiben, prilagodljiv in ekonomičen," je povedal Al Weggeman, glavni izvršni direktor podjetja InVeris. "Fizične objekte za usposabljanje je mogoče skenirati in prilagoditi, tako da z vključitvijo zunanjih značilnosti v nekaj minutah postanejo takojšnja prizorišča urjenja. Še pomembneje pa je, da lahko primerjamo in merimo uspešnost posameznikov in ekip z zelo natančnim sledenjem lokacije vsakega udeleženca, orožja ali celo strelnih nabojev v realnem času."

Kritično urjenje za uporabo sile lahko zdaj poteka na kraju, kjer je to potrebno, ali kjer koli na svetu. Ta še nikoli prej uporabljena tehnologija popolne potopitve omogoča, da si ogledate, vadite in kolektivno izkusite tehnike, taktike in postopke z zaznavanjem lokacije, gibanja, orientacije in biometričnih podatkov v realnem času za urjenje in misije. V podjetju razvita tehnologija skeniranja SRCE inštruktorju omogoča, da s tabličnim računalnikom ali drugo napravo in s kamero visoke ločljivosti zajame prostor, ki bo služil kot strelišče. Sovražne sile, osumljenci, vabe, talci in drugi udeleženci so prikazani v digitalni obliki, kar odpravlja potrebo po igralcih, ki uprizarjajo nasprotno stran. Zmožnost simulatorja SRCE, da sproti ustvarja virtualno strelišče, omogoča urjenje v primeru scenarijev aktivnega strelca in misij. Nosljiva, brezžična tehnologija, vključno z naglavnimi očali, ki omogočijo potopitev v obogateno resničnost, zagotavlja realistično potopitev brez omejevanja svobode gibanja in je popolnoma kompatibilna z zelo natančnim simuliranim orožjem BlueFire® podjetja InVeris.

Edinstveni interaktivni pregled po urjenju (AAR) zbira podatke o delovanju za statistično analizo parametrov, ki doslej še niso bili na voljo, vključno z informacijami glede smeri ustja cevi pri orožju, izstrelitve orožja, zgrešenih nabojev, spremljanja situacije z očmi in položaja glave. Senzorji telesa v realnem času spremljajo srčni utrip, dihanje, smer pogleda in druge biološke znake udeleženca usposabljanja. Udeleženci usposabljanja si lahko tudi virtualno ogledajo svoj prejšnji poskus ter vidijo vsak element urjenja, ki se predvaja okoli njih, kar omogoči vizualizacijo pregleda operativne uspešnosti. Ta izredno potopljiv sistem AAR inštruktorjem nudi optimalno priložnost za povečanje kredibilnosti urjenja in boljšo absorpcijo znanja.

Več informacij o SRCE je na voljo na https://www.inveristraining.com/srce.

O podjetju InVeris Training Solutions

InVeris Training Solutions nudi najsodobnejše rešitve za urjenje za vojske, organe pregona in lastnike komercialnih strelišč po vsem svetu. V 95-letni zgodovini je podjetje InVeris Training Solutions s svojima tradicionalnima družbama FATS® in Caswell po vsem svetu vzpostavilo več kot 15.500 strelišč za streljanje v živo in 7.500 virtualnih sistemov. Družba ima sedež v mestu Suwanee v ameriški zvezni državi Georgia in sodeluje s strankami v ZDA in drugod po svetu na petih celinah.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211129005628/en/

Kontakti

Michelle Henderson
Vodja marketinga
InVeris Training Solutions
+1-678-288-1090
michelle.henderson@inveristraining.com

Vir: InVeris Training Solutions

Multimedija

SRCE je edina brezžična rešitev za urjenje na podlagi obogatene resničnosti, ki je na voljo na tržišču-omogoča usposabljanje do 4 udeležencev s simuliranim orožjem in taktično opremo. (Foto: Business Wire)

SRCE takoj posreduje podatke o uspešnosti urjenja, tako da lahko inštruktorji in udeleženci v realnem času vidijo pregled AAR po končanem urjenju. (Foto: Business Wire)

Logotip

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.