O-STA

i2c novembra postavil rekord v panogi z več kot 20 novimi implementacijami na desetih trgih

Vodilni svetovni ponudnik na področju plačil in digitalnega bančništva beleži veliko globalno povpraševanje po svojih storitvah, do prvega četrtletja 2022 pa naj bi bilo zaključenih še 50 novih implementacij


REDWOOD CITY, Kalifornija - (BUSINESS WIRE) - Družba i2c Inc., vodilni ponudnik digitalnih plačil in bančne tehnologije, je danes sporočil, da je samo v novembru izvedel več kot 20 novih plačilnih in digitalnih bančnih programov za stranke na desetih trgih in štirih celinah.

"Stopnja rasti v kombinaciji z raznolikostjo strank in programov, ki smo jim danes priča v našem poslovanju, je dokaz naše strategije rasti in globalne ekipe," je dejal ustanovitelj in izvršni direktor družbe i2c Inc. Amir Wain. "Navdušeni smo, da lahko postanemo orodje, ki ga izberejo vizionarji na področju plačil in digitalnega bančništva v prizadevanju za pospešitev finančnih inovacij in razširitev dostopa do milijonov končnih uporabnikov po vsem svetu," je dejal.

i2c združuje vodilne v panogi fintech, digitalnega bančništva, kriptovalut in tradicionalnih finančnih institucij na enotni, agilni globalni platformi. Uspeh v tem fiskalnem polletju vključuje nove partnerje iz podjetij ter širitve izdelkov in globalnih programov za več ameriških in mednarodnih programov, vključno z: 1derful (Avstralija), BEYON Money (Bahrajn), Caary (Kanada), Crypto.com (Brazilija), Standard International Bank (Portoriko), Solid (ZDA) in TAG (Pakistan).

i2c ponuja široko paleto plačilnih izdelkov in storitev, od debetnih in predplačniških kartic do posojil (tako potrošniških kot komercialnih kreditov ter posojil BNPL in LOC), z dostopom do vseh večjih mrežnih partnerjev (American Express, Discover, Mastercard, Visa in Union Pay). Poleg tega podjetje partnerjem zagotavlja bančne in plačilne storitve z dodano vrednostjo, kot so preprečevanje goljufij, kontaktni center, upravljanje sporov ter povsem nove (white-label) spletne in mobilne aplikacije.

O podjetju i2c Inc.

i2c je globalni ponudnik visokokonfigurabilnih plačilnih in bančnih rešitev. Z uporabo i2c-ove lastniške tehnologije "gradnikov" lahko stranke hitro in stroškovno učinkovito ustvarijo in upravljajo celovit nabor rešitev za kreditne, debetne, predplačniške, posojilne in druge storitve. i2c zagotavlja neprimerljivo prilagodljivost, agilnost, varnost in zanesljivost na enotni globalni platformi SaaS. Tehnologija naslednje generacije podjetja i2c, ki je bilo ustanovljeno leta 2001 in ima sedež v Silicijevi dolini, podpira milijone uporabnikov v več kot 200 državah/območjih in v vseh časovnih pasovih. Za več informacij obiščite www.i2cinc.com in nam sledite na @i2cinc.

Izvorno verzijo si oglejte na businesswire.com na https://www.businesswire.com/news/home/20211207005335/en/


Kontakti


Heather Clifton
vodja marketinga
media@i2cinc.com

Vir: i2c Inc.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.