O-STA

Izpolnite najbolj skrite srčne želje z Desetaki

December nas je že razveselil s prvo pošiljko snega in poskrbel za pravo zimsko pravljico. Božično-novoletni prazniki so pred vrati in mnogi so v teh dneh že na lovu za prazničnimi darili, s katerimi bi najdražjim pokazali, koliko jim pomenijo in jim narisali nasmeh na obraz. V mariborskem Europarku je ponudba decembrskih daril zares bogata, obiskovalcem pa so na voljo tudi darilni boni Desetak, ki se jih bo razveselil prav vsak obdarovanec. Priskrbite si jih na Info točki Europarka ali na spletni strani www.desetak.si/.

Odlična izbira za vse priložnosti - darilni boni Desetak

Z darilnimi boni Desetak boste zadeli v polno, saj jih lahko unovčite v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: Europark Maribor, Citycenter Celje in v Ljubljani v Cityparku, Aleji in v Centru Vič in izbirate med 450 različnimi trgovinami. Darilne bone seveda lahko unovčite tudi v gostinskih lokalih v omenjenih središčih. V Europarku Maribor skrbijo za najvišje higienske in varnostne standarde, zato bo nakupovalna izkušnja ob koriščenju darilnih bonov popolnoma varna in boste v njej lahko uživali. Vsak zase najbolj ve, kaj je tisto, kar ga bo najbolj osrečilo in kaj potrebuje, zato z Desetaki ne morete zgrešiti. Primerni so tudi za obdarovanje sodelavcev in poslovnih partnerjev, saj ne razočarajo nikogar. Ste vedeli, da lahko Desetake naročite kar iz udobja lastnega doma, izberete dizajn in pripišete osebno posvetilo?

Osvojite Desetake v prazničnih nagradnih igrah

Na Europarkovih družabnih omrežjih Facebook in Instagram bo od 20. decembra, potekala nagradna igra, v kateri se boste lahko potegovali za Desetake v skupni vrednosti 1.500 €. Preizkusite svojo srečo še vi in osvojite vsestransko uporabne Desetake!

V letošnjem prazničnem času se z izbiro Desetaka lahko izognete temu, da bi vam zmanjkalo časa in idej za iskanje primernega darila. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije bo vse do konca leta potekalo pestro praznično dogajanje, zato pozorno spremljajte njihovo spletno stran in družabna omrežja. Veseli december je tu!