O-STA

Varni praznični nakupi v Europarku

FOTO 1: V Europarku Maribor skrbijo, da bosta tudi v prazničnem času zagotovljena varnost in dobro počutje obiskovalcev (foto_Bojan Mihalič)

Marsikdo se je v teh dneh že podal na lov za najlepšimi prazničnimi darili, s katerimi najbližjim pokažemo, kako pomembni so za nas. V Europarku Maribor je ponudba daril zelo široka, saj lahko obiskovalci izbirajo med kar 120 specializiranimi trgovinami in gostinskimi lokali. V največjem mariborskem nakupovalnem središču že ves čas zagotavljajo varno nakupovalno okolje, tako da se lahko brez skrbi odpravite po sproščenih decembrskih nakupih.

Zagotavljanje varnih nakupov z najvišjimi higienskimi standardi

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so v lanskem letu uvedli številne ukrepe, s katerimi obiskovalcem zagotavljajo varno in prijetno nakupovalno izkušnjo. Vse prostore redno čistijo in prezračujejo, kontrolna služba na vstopu pa pri obiskovalcih preverja izpolnjevanje pogoja PCT. Med drugim so vpeljali dodatno osebje, ki redno izvaja razkuževanje vseh kontaktnih točk. Lansko leto so prejeli tudi certifikat TÜV Austria za odlične higienske ter varnostne standarde. Center managerka Simona Mandl ob tem dodaja: "Ponosni smo, da so naši obiskovalci na portalu SafePlace.si, ki omogoča anonimno poročanje o javnih krajih, ki dosledno preverjajo pogoje PCT, Europark prepoznali kot eno najvarnejših lokacij v Sloveniji. To priča o tem, da vsi stremimo k istemu cilju, tj. zdravju in varnosti ljudi."

Obilica idej za praznična darila

Ob pozornem izbiranju daril za najbližje se bodo brez dvoma prebudili veseli občutki. Ni lepšega, kot da se med nakupovanjem sprehodite med praznično obloženimi policami, na stojnici povohate dišeč božični čaj, v izložbah preverite, kakšni so zadnji modni trendi in usmerite pogled na čarobno dekoracijo. Morda pa vas bo med nakupovanjem razveselil kak znan obraz, ki ga že dolgo niste srečali. Odličnih idej za praznična presenečenja je v Europarku Maribor cel kup.

Naj se božično vzdušje prične!