O-STA

Božiček na lovu za popolnimi prazničnimi darili

Samo še dober teden nas loči od božičnih praznikov, ki jih bomo preživeli v družbi družine in prijateljev ter jim s pozorno izbranimi drobnimi pozornostmi dali vedeti, koliko nam pomenijo. Da pa letos praznični nakupi ne bodo prenaporni, se odpravite na nakupovalne ulice Europarka Maribor, kjer boste pod eno streho v bogati ponudbi trgovin našli popolna darila za vsak okus. Spodaj z vami delimo nekaj idej, ki so se zagotovo znašle v letošnjih pismih Božičku.

Unikatne pozornosti na božično-novoletnem sejmu

Na božično-novoletnem sejmu največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije lahko izbirate med pisano ponudbo toplih rokavic, šalov in kap, ki bodo obdarovance grele še dolgo v zimske dni. Zdaj je idealna priložnost, da na stojnicah lokalnih ponudnikov kupite kakovostne volnene nogavice, copate in gamaše, ki so še posebej dobrodošle pri aktivnostih na snegu. Kdo se ne bi razveselil teh čudovitih mehkih pletenin? Na stojnicah boste našli tudi številne lesene okraske, kot so jaslice in nakit, keramične umetnine ali unikatne pozornosti iz Peruja. Obdarovance lahko presenetite tudi s sladkimi medenimi izdelki ali domačim ginom. Izbira na božično-novoletnem sejmu je res pestra.

Osvežena oprema za vse športne navdušence

V trgovinah Adidas, Champions, BUZZ in Sport Vision lahko izbirate med bogato ponudbo za zimske radosti na prostem, s katero boste navdušili vse športne zanesenjake. V zimski ponudbi prenovljene trgovine Hervis najdete najnovejšo opremo, pripomočke in oblačila za smučanje, pohodništvo ali fitnes. Najnovejši trendi in osvežena podoba trgovine vas ne bodo pustili ravnodušnih.

Igrače za široke otroške nasmehe

Prodajalna Okaidi vas s svojo široko ponudbo otroških oblačil ne bo razočarala. V trgovini Baby Center boste našli raznovrstne igrače za manjše in malo večje nadobudneže. Pričarajte jim nasmešek na obraz z novo plišasto igračko, lego kockami ali zabavno družabno igro, ob kateri boste v družinskem krogu ustvarili nepozabne spomine. Vse to in še več poiščite v trgovinah dm drogerie markt in Müller.

Desetak bo razveselil še tako zahtevnega obdarovanca

Z izbiro darilnega bona Desetak boste uresničili še tako skrite želje, saj jih obdarovanci lahko koristijo v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji in izbirajo med 450 trgovinami. Poiščite jih na Info točki v mariborskem Europarku ali jih naročite na spletni strani www.desetak.si.

Prihod Božička z jelenčki in škrati

Čisto malo nas še loči od najbolj čarobnega dela leta, ko se bomo spočili in ustvarili lepe spomine. V Europarku prav kmalu pričakujejo tudi obisk Božička z jelenčki in škrati, ki bo obiskovalce razveselil v torek, 21. decembra, v popoldanskem času. Ne zamudite ga, saj bo to idealna priložnost, da mu zaupate, kaj si želite. Spremljajte Europarkova družabna omrežja in ostanite na tekočem s pestrim adventnim dogajanjem.

Magično decembrsko vzdušje in pravljično dogajanje bo vam in vašim najbližjim zagotovo pričaralo nasmeh na obraz in v vas vzbudilo prijetne občutke.