O-STA

Na AMC prihaja miniserija The Little Drummer Girl

Novo leto bo na kanal AMC prineslo tudi novo miniserijo. Gre za mešanico strastne ljubezenske zgodbe in globoko impresivnega trilerja, ki prikazuje svet, v katerem nevarno izginjajo meje med junaštvom in zlobo ter med ljubeznijo in sovraštvom. Miniserija The Little Drummer Girl je nastala po istoimenski najbolje prodajani literarni mojstrovini Johna le Carréja in bo na sporedu vsak ponedeljek, ob 22.00. Prvi del miniserije bo na ogled že v ponedeljek, 3. 1.

Zgodba se dogaja konec sedemdesetih let in osvetljuje konflikt med Izraelom in Palestinci na Bližnjem vzhodu. Mlado angleško igralko posebna enota izraelskih vohunov rekrutira, da bi jim pomagala do enega najbolj iskanih palestinskih teroristov. In to tako, da se infiltrira v palestinsko teroristično organizacijo pod krinko dekleta nedavno umrlega brata iskanega terorista.

V osmih delih miniserije igrata dobitnik nagrade Emmy® in zlatega globusa Golden Globe® Alexander Skarsgård (Big Little Lies) kot Becker, dvakratni oskarjev nominiranec Michael Shannon (The Shape of Water) kot Kurtz in nominiranka za nagrado BAFTA Florence Pugh (Lady Macbeth) kot Charlie, mlada angleška igralka.