O-STA

Januarja je čas za popraznično razstrupljanje, s katerim lahko začnete kar na morju

Praznični december je minil, kot bi mignil. Ste tudi vi uživali s prijatelji in družino v prijetnih druženjih ob dobri hrani in pijači? Ob tem pa nekoliko "pozabili" na redno gibanje in se vsakokrat še malenkost pregrešili, ko so prišle na vrsto sladice? Zato pa je zdaj čas, da se ponovno spravite v formo. Detox vikend ob morju je odlična vzpodbuda za bolj zdrav in aktiven začetek (in nadaljevanje) leta. Aktivni sprehodi na morskem zraku, joga ob morju, zimsko plavanje, zdrava izbira prehrane ... Privoščite si popolno kombinacijo sproščanja in aktivnosti v Active Healthy Hotelu Istra v Opatiji.

Aktivni sprehodi, joga in zimsko plavanje

Aktivnosti na morskem zraku so še posebej učinkovite, saj je morski zrak bogat z negativnimi ioni in zaradi tega lažje dihamo, bolje spimo, okrepimo imunski sistem ... Če ste ljubitelji sprehodov ob morju, boste navdušeni nad 10-kilometrskim znamenitim morskim sprehajališčem Lungomare, po katerem se lahko podate na aktivni sprehod ali pa preizkusite nordijsko hojo, ki je ena bolj učinkovitih telesnih aktivnosti.

Prav tako lahko jogo vadite kar ob morju in začnete dan z več fokusa in energije. Najbolj pogumni pa se lahko ob nedeljah udeležijo ur zimskega plavanja na plaži Slatina. Z zimskim plavanjem krepimo imunski sistem in endorfine, kurimo kalorije in izboljšamo libido. Vse te aktivnosti so na voljo v Active Healthy Hotelu Istra v Opatiji.

Zdrava hrana za zdravo življenje

Ob vseh aktivnostih pa ne smemo pozabiti na zdrave obroke, ki so pomemben del razstrupljanja telesa. V razstrupljevalnih kotičkih Active Healthy Hotela Istra boste odkrili 7 načinov za razstrupljanje zjutraj - zeleni čaj, ovseni kosmiči, sveži sokovi, jabolčni kis ... Funkcionalna pa bo tudi večerja. Skrbno izbrane jedi, ki vključujejo modro ribo in različne solate ter temeljijo na špargljih in gobah, bodo spodbudile vaš metabolizem in izboljšale absorbcijo hranil. V kotičku zeliščarja Alda pa lahko preizkusite tudi lokalna zdravilna zelišča v obliki domačih zdravilnih čajev, zeliščnega masla, kruha in začimb za jedi.