O-STA

VOOPOO predstavil prvi Pod uparjevalnik v industriji z reliefnim vzorcem - Vinci Pod Royal Edition


7. januarja 2022 ob 12:00 (UTC)

SHENZHEN, Kitajska - (BUSINESS WIRE) - Ob začetku leta 2022 je podjetje VOOPOO, ki si vedno prizadeva za edinstveno oblikovane izdelke, naredilo še eno veliko potezo - 5. januarja je predstavilo nov izdelek z reliefnim vzorcem, Vinci Pod Royal Edition. Njegova lahka in svetleča podoba prinaša edinstven retro občutek, hkrati pa izžareva aristokratsko vzdušje.

Izvirna reliefna oblika novega izdelka Vinci Pod

V starodavnih sumerskih ruševinah, enem od rojstnih krajev človeške civilizacije, je bilo odkritih mnogo reliefnih umetnin. Tudi v sodobnem času poznamo veliko umetniških izdelkov, pri katerih se uporabljajo reliefni vzorci. Kot je dejala Vivian, vodja razvoja izdelkov pri podjetju VOOPOO, "so bile navdih za serijo Vinci Pod Royal Edition prav starodavne reliefne umetnine, ob tem pa tudi modni retro-sodobni elementi. Prvotni namen je bilo raziskovanje potencialne umetniške in kulturne vrednosti samega uparjevalnika Vinci Pod, tako da lahko uporabniki svoj umetniški okus pokažejo tudi med uporabo naših izdelkov".

Vendar pa graviranje reliefnih vzorcev na občutljive izdelke Pod ni enostavno. Vsaka manjša napaka v postopku pomeni, da izdelek ne bo dosegel vrhunske umetniške kakovosti. Vseh šest izdelkov v seriji VOOPOO Vinci Pod Royal Edition so oblikovali izkušeni umetniki, vanje pa so vključeni tudi oblikovni elementi v stilu grafitarskih podob in retro-jazz stilu. Razvoj izdelka je trajal 8 mesecev, vključenih je bilo 12 proizvodnih postopkov in 68 tehnik, pri čemer je bilo 80% dela opravljenega ročno. Izdelki so rezultat sodelovanja več kot 20 ljudi, vključno z industrijskimi oblikovalci, strukturnimi oblikovalci in člani oddelka za raziskave in razvoj. Poleg samega edinstvenega reliefa je še bolj impresivna izkušnja, ki jo izdelek prinaša ob otipu. Ker je reliefni vzorec vsakega izdelka drugačen, lahko stranke izbirajo glede na svoje vizualne in otipne želje. Ko izdelek Vinci Pod držite v roki, s pomočjo njegove konkavno-konveksne površine doživite umetniško mojstrovino, ki vam zagotavlja užitek ob uporabi izdelka.

Osredotočenost na uporabniško izkušnjo

Poleg videza izdelka sta tudi material in uporabniška izkušnja zasnovana tako, da ustrezata navadam naših uporabnikov. Ekipa za razvoj izdelkov pri podjetju VOOPOO je kot primarni material izbrala aluminijevo zlitino 6061, ki se ponaša z odlično trdnostjo, žilavostjo, odpornostjo proti utrujenosti materiala, proti korozijskim razpokam in proti koroziji zaradi luščenja, ter se pogosto uporablja tudi v letalski in vesoljski industriji, železniškem prometu visokih hitrosti in v avtomobilski industriji.

Treba je omeniti še to, da je bil po 268 natančnih preizkusih pretoka zraka izdelek VINCI Pod Royal Edition izvrstno optimiziran, kar uporabnikom zagotavlja neprimerljivo udobje ob uporabi. Vinci Pod Royal Edition je opremljen s komoro za tekočino VINCI POD, ki uporabnikom omogoča, da v realnem času spremljajo preostalo količino e-tekočine, svoj uparjevalnik pravočasno napolnijo in se tako izognejo občutku tesnobe. Hkrati je Vinci Pod Royal Edition opremljen s pršilnikoma 0,8Ω in 1,2Ω, da lahko uporabniki glede na svoje želje uživajo v različnih stopnjah okusa in vsebnosti nikotina. V izdelek Vinci Pod Royal Edition je integrirana tudi "lučka za dihanje", ki se prižge, ko uporabnik vdihuje, in ugasne, ko preneha, kar uporabnikom zagotavlja občutek dinamičnosti.

OPOZORILO: Izdelek se lahko uporablja z e-tekočino, ki vsebuje nikotin. Nikotin je kemikalija, ki povzroča odvisnost.

VOOPOO:
Spletna stran: https://www.voopoo.com/
Instagram: https://www.instagram.com/voopoo_global/
https://www.instagram.com/voopootechofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/Voopootech/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoo_indonesia?lang=en
Originalno sporočilo za javnost si lahko ogledate na spletni strani businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220105006068/zh-CN/
Izvirno besedilo tega obvestila v izvirnem jeziku je edina uradna in verodostojna različica besedila. Prevodi so na voljo le kot pripomoček in jih je treba primerjati z besedilom v izvornem jeziku, ki je edina različica besedila, ki naj bi imela pravni učinek.
Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220105006058/en/

Kontakt
Poslovna povpraševanja: sales@voopoo.com
Mediji: Tingkai Xu, Senior PR Manager
Mobilni telefon: 15957944779
E-mail: kai@voopootech.com
Vir: Shenzhen Woody Vapes Technology

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.