O-STA

McAfee še naprej zagotavlja vodilno spletno zaščito za potrošnike

21. januar 2022 01:33 UTC

Medtem ko se digitalni svet tako hitro razvija, McAfee podpira potrošnike in jim zagotavlja vodilne rešitve za spletno zaščito

SAN JOSE, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- McAfee Corp. (NASDAQ: MCFE, "McAfee"), eno vodilnih podjetij na področju spletne zaščite, je danes predstavilo najnovejše informacije v zvezi s svojo ponudbo, namenjeno izključno potrošnikom, in predhodno napovedano prodajo hčerinskega podjetja za poslovanje s podjetji.

Družba McAfee je julija 2021 zaključila prodajo svojega oddelka za poslovanje s podjetji. Ta transakcija je družbi McAfee omogočila, da se je osredotočila zgolj na poslovanje s potrošniki in nadgradila svojo strategijo, da postane vodilna na področju spletne zaščite za potrošnike.

"McAfee še naprej varuje zasebnost, varnost in identiteto naših potrošnikov, medtem ko se digitalni svet hitro razvija," je povedal Gagan Singh, izvršni podpredsednik ter glavni direktor za prihodke in izdelke pri družbi McAfee. "Še naprej zavzemamo stališče, da je uspešna zaščita osebna pravica potrošnikov, zato smo pred kratkim uvedli pomembne posodobitve in prelomne novosti v panogi, med drugim s programoma McAfee Total Protection in Protection Score, ki skrbita za potrošnike na spletu, vključno z varovanjem njihove zasebnosti in identitete."

Podjetje McAfee Enterprise, ki se je osredotočalo na rešitve za podjetja, je kupila družba Symphony Technology Group (STG). STG je konec lanskega leta sporočila, da je kupila tudi FireEye, podjetje za varovanje, ki deluje na podlagi obveščevalnih podatkov. Podjetje STG je pred kratkim predstavilo novo podjetje Trellix, ki je plod nedavne združitve podjetij McAfee Enterprise in FireEye.

"STG je bil pravi partner za pomoč pri tej spremembi za stranke in zaposlene pri McAfee Enterprise. Veselimo se nadaljnjega vodilnega vpliva, ki ga bo imelo to novo združeno podjetje," je dejal Singh. "Kar se ni spremenilo, je, da bo McAfee še naprej stal ob strani potrošnikom in partnerjem po vsem svetu."

Družba McAfee še naprej deluje kot običajno in si neutrudno prizadeva za zaščito potrošnikov po vsem svetu. Zahvaljujemo se vsem našim strankam in partnerjem za njihovo stalno zvestobo in skupni cilj, da lahko samozavestno uživamo v življenju na spletu.

O podjetju McAfee

McAfee Corp. (Nasdaq: MCFE) je eno vodilnih podjetij na področju spletne zaščite potrošnikov. McAfeejeve rešitve za potrošnike so osredotočene na zaščito ljudi, ne le naprav, in se prilagajajo potrebam uporabnikov v spletnem svetu ter jim omogočajo varno življenje z integriranimi in intuitivnimi rešitvami, ki varujejo njihove družine in skupnosti s pravimi varnostnimi prijemi v pravem trenutku. Več informacij je na voljo na https://www.mcafee.com.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220120006089/en/

Kontakti

Colton Hightower:
Chightower@webershandwick.com

Vir: McAfee Corp.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, kije edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.