O-STA

Februarja bodo petkovi večeri na kanalu AMC polni smeha

Petkovi večeri so kot nalašč za sproščeno poležavanje na kavču z najljubšim prigrizkom in s filmom, ob katerem se lahko dodobra nasmejimo. Za slednje bo februarja poskrbel kanal AMC, ki bo petkove večere obarval s smehom - petki bodo namreč rezervirani za komedije.

Petkovi večeri v znamenju komedij

Zabavni petki na AMC se bodo začeli s prigodami dveh agentov FBI, ki v komediji Bela modela (White Chicks) preoblečena v ženski poskušata pod krinko zaščititi premožni sestri pred ugrabitvijo. Si predstavljate, kako je, če te pošljejo na program obvladovanja jeze, kjer te obravnava terapevt, ki je sam velik kolerik in ekscentrik? Adam Sandler in Jack Nicholson se bosta v komediji Bes pod kontrolo (Anger Management) zapletala v nenavadne in zabavne situacije in vas tako spravljala v dobro voljo. Ob gledanju filma Morilec mehkega srca (The Whole Nine Yards) se boste nasmejali zdravniku iz predmestja. Odkrili boste, kaj se zgodi, ko ugotovite, da je vaš sosed poklicni morilec, ki se skriva pred nevarno čikaško mafijsko družino. Zadnji petek v mesecu pa se boste lahko smejali ob filmu Ženskarji (Tomcats), kjer bodo neporočeni fantje na prijateljevi poroki sklenili posebno stavo - kdor izmed njih se v naslednjih nekaj letih ne bo poročil, bo deležen bogate denarne nagrade. Na koncu ostaneta v igri samo še dva - le kateri bo zmagal?

Vabljeni k ogledu zabavnih komedij - v petek, 4. februarja, ob 20.15 se zabavajte ob filmu Bela modela (White Chicks), teden kasneje, 11. februarja, ob 20.20 bo na sporedu komedija Bes pod kontrolo (Anger Management), tretji petek, 18. februarja, ob 20.25 se boste nasmejali ob mafijski komediji Morilec mehkega srca (The Whole Nine Yards), zadnji februarski petek, 25. februarja, ob 20.30 pa ob filmu Ženskarji (Tomcats).