O-STA

Obiščite Valentinov sejem in razveselite boljšo polovico

Obiščite Valentinov sejem in razveselite boljšo polovico

Bliža se najbolj romantičen praznik v letu in mnogi že premišljujejo, na kakšen način bi svoji boljši polovici pokazali, koliko jim pomeni. V pritličju Europarku Maribor bo od petka, 11. februarja, do ponedeljka, 14. februarja, potekal Valentinov sejem, na katerem boste lahko izbirali med pestro ponudbo unikatnih izdelkov. Za vas smo pripravili nekaj idej in predlogov, s katerimi ne boste mogli zgrešiti.

Ljubezen gre skozi želodec

Okusni domači proizvodi so vsekakor ena izmed idej, kako razveseliti svojo drago ali dragega. Na sejmu boste lahko izbirali med medenimi in čokoladnimi dobrotami ali pa izbrali katerega izmed prefinjenih okusov gina. Ob kateri slaščici in pijači se vaši boljši polovici zasvetijo oči?

Unikatni izdelki za unikatno ljubezen

Vsaka ljubezen ima svojo zgodbo in je na svoj način posebna. Svojo naklonjenost lahko izkažete z ročno izdelanimi darilci, kot so gospodinjska keramika, izdelki iz gline, tekstilni in leseni izdelki z ljubezenskimi motivi ali unikaten nakit. Na sejmu bodo svoje izdelke, v katere je vloženo veliko časa in ljubezni, na ogled razpostavili številni lokalni ponudniki. Obiščite Valentinov sejem in med pestro ponudbo poiščite popolno darilo.

Prinesi mi rože

Z lepim šopkom rož boste boljši polovici brez dvoma pričarali nasmešek na obraz. Že veste, kakšne barve in katero cvetje boste kupili za letošnje valentinovo? Cvetličarna Park bo poskrbela za široko ponudbo svežega cvetja, manjkala pa ne bo niti ponudba "Rose Box", ki je v zadnjih letih postala zelo priljubljena.

Uresničite najbolj skrite želje z darilnim bonom Desetak

Če se med široko ponudbo ne morete odločiti za samo eno darilo, lahko za darilo izberete darilne bone Desetak. Z njimi obdarovanca ne boste razočarali, saj omogočajo izpolnitev tudi najbolj tihih želja. Desetake najdete pri info točki mariborskega Europarka ali jih kupite na spletni strani www.desetak.si. Izkoristite jih lahko v kar petih nakupovalnih središčih: v Europarku Maribor, Citycentru Celje ter v Ljubljani v ALEJI Šiška, Cityparku in Centru Vič Ljubljana, unovčljivi pa so v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih oziroma kot je navedeno na spletni strani posameznega nakupovalnega središča.

Ujemita ljubezen na fotografijo

Na valentinovo, v ponedeljek, 14. februarja, boste zaljubljenci svojo ljubezen lahko ovekovečili v Big Bangovem foto kotičku, ki bo dostopen med 16. in 20. uro. Presenetite svojega dragega ali drago in obeležita vajino ljubezen na fotografiji, ki vaju bo še dolga leta grela in spominjala na posebno doživetje.

V Europarku je vse pripravljeno na praznik zaljubljencev, ponudniki pa že razpostavljajo čudovita darila, s katerimi boste letošnje valentinovo naredili res čarobno. Za več informacij o ponudbi in dogajanju na sejmu obiščite spletno stran ter družabni omrežji Facebook in Instagram. Naj se romantika začne!