O-STA

Manchester United je izbral Tezos za uradnega partnerja za blockchain in opremo za trening

10. februarja 2022 12:00 UTC

MANCHESTER, Anglija--(BUSINESS WIRE)-- Manchester United (NYSE: MANU; "podjetje," "klub," ali "družba") je danes napovedal prelomno večletno partnerstvo, v okviru katerega se bo Tezos, eden izmed najbolj naprednih in trajnostnih blockchainov na svetu, pojavil na klubski paleti moških in ženskih vadbenih kompletov.

Pred tekmo proti Southamptonu ta konec tedna bodo člani prve ekipe prvič nosili drese za trening z blagovno znamko Tezos ter tako navijačem Manchester Uniteda predstavili partnerstvo in tehnologijo Web3 prek Tezosa.

Tezos je v ospredju svetovne revolucije veriženja blokov, ki omogoča hitre, varne in učinkovite digitalne interakcije brez potrebe po posrednikih.

Tezos, izvirni blockchain z mehanizmom dokazila o deležu, se ponaša z energetsko učinkovito zasnovo, ki omogoča čistejše in okolju prijaznejše delovanje v primerjavi z drugimi verigami blokov.

Tezos se od drugih blockchainov razlikuje tudi po tem, da se lahko nemoteno razvija, redne posodobitve pa zasnuje in odobri njegova globalna skupnost uporabnikov in razvijalcev.

Victoria Timpson, izvršna direktorica za zavezništva in partnerstva pri Manchester Unitedu, je povedala: "To je izjemno vznemirljivo partnerstvo za Manchester United, saj nas povezuje z eno najnaprednejših, najzanesljivejših in najbolj trajnostnih blockchainov na področju tehnologije, ki obeta pravo revolucijo v načinu interakcije med vsemi, vključno s klubom in našimi navijači.

"Še posebej smo veseli, da sodelujemo z enim od okolju najbolj prijaznih blockchainov, ki uporablja tehnologijo, ki je energetsko učinkovita, omejuje emisije ogljika in znižuje stroške, kar je v skladu s širšimi prizadevanji kluba za spodbujanje okoljske trajnosti.

"Partnerstva so bistvena za stabilnost našega kluba, saj podpirajo prizadevanja za doseganje uspehov na igrišču, in z veseljem pozdravljamo Tezos kot najnovejšega vodilnega v industriji, ki se je pridružil naši skupnosti partnerjev."

Edward Adlard, vodja oddelka za poslovni razvoj pri Tezosu, pa je rekel: "Manchester United se je skozi svojo zgodovino nenehno razvijal ob podpori ogromne in raznolike globalne skupnosti navijačev in partnerjev. Tezos bo Manchester Unitedu omogočil uporabo tehnologije veriženja blokov in Web3 za preoblikovanje interakcije z navijači, igralci, ekipami in partnerji.

"Odločitev najboljšega nogometnega kluba na svetu, da za svoj blockchain izbere Tezos, še dodatno potrjuje, da so premišljena zasnova v kombinaciji z izjemno varnostjo, nizkimi pristojbinami in inovacijami, ki jih poganja skupnost, bistveni dejavniki, ki spodbujajo naslednji val sprememb v novi digitalni revoluciji."

Poleg blagovne znamke Tezos na klubski vadbeni opremi bo partnerstvo vključevalo tudi več novih navijaških izkušenj, vzpostavljenih na podlagi Tezosa, in obljubo, da bo fundacija Manchester United prejemala stalne donacije v tezu, izvorni valuti Tezosa, v podporo usposabljanju, izobraževanju in navdihovanju mladih v lokalni skupnosti.

Več informacij o partnerstvu in veriženju blokov je na voljo na www.manutd.com/en/Partners/Global/Tezos ali www.tezos.com/manutd

O klubu Manchester United

Manchester United je ena najbolj priljubljenih in uspešnih športnih ekip na svetu, ki igra enega najbolj priljubljenih športov na svetu. V svoji 144-letni zgodovini smo osvojili 66 pokalov, kar nam je omogočilo razvoj vodilne svetovne športne blagovne znamke in globalne skupnosti, ki zajema 1,1 milijardo navijačev in sledilcev. Naša velika in strastna skupnost zagotavlja Manchester Unitedu svetovno platformo za ustvarjanje bistvenih prihodkov iz več virov, vključno s sponzorstvi, prodajo izdelkov, licenciranjem izdelkov, novimi in mobilnimi mediji, oddajanjem in tekmami.

O TEZOSu

Tezos je pametni denar, ki na novo opredeljuje, kaj pomeni imeti in izmenjevati sredstva v digitalno povezanem svetu. Tezos, veriga blokov, ki se samodejno posodablja in je energetsko učinkovita, vsebuje mehanizme dokazila o deležih ter se ponaša s preverjenimi dosežki, zaradi vsega naštetega pa že dandanes brez težav vključuje inovacije prihodnosti brez motenj v omrežju. Več informacij je na voljo na www.tezos.com.

O fundaciji TEZOS

Fundacija Tezos je švicarska neprofitna fundacija, ki podpira razvoj in dolgoročni uspeh protokola Tezos, energetsko učinkovitega veriženja blokov, ki se razvija skozi nadgrajevanje. Več informacij je na voljo na www.tezos.foundation.

O fundaciji Manchester United

Fundacija Manchester United z nogometom navdušuje in spodbuja mlade, da si ustvarijo boljše življenje, in združuje skupnosti, v katerih živijo. Predano osebje nudi nogometno treniranje, izobraževalne programe in osebni razvoj ter mladim ponuja priložnosti, da spremenijo svoje življenje na bolje. Več informacij je na voljo na www.mufoundation.org

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220209006232/en/

Kontakti

Odnosi z vlagatelji:
Corinna Freedman
Vodja oddelka za odnose z vlagatelji
+44 738 491 0828
Corinna.Freedman@manutd.co.uk

Odnosi z mediji:
Charlie Brooks
Direktor oddelka za komuniciranje
+44 161 868 8148
charlie.brooks@manutd.co.uk

Vir: Manchester United

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, kije edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.