O-STA

Zadnja priložnost, da se preizkusite v minigolfu

Nakupovalne ulice mariborskega Europarka bodo še vse do jutri, sobote, 12. februarja, krasile minigolf steze. Zabavna igra za vse generacije je pritegnila številne obiskovalce, ki so se pomerili z družinskimi člani, prijatelji ali boljšo polovico. Za palice so poprijeli tudi nekateri znani obrazi, ki so se med igro odlično zabavali. Izkoristite še zadnjo priložnost, da se preizkusite v igri in se obenem potegujete za uporabne nagrade in darilne bone Desetak.

Po opravljenih nakupih na zabavno igro minigolfa

Osrednji prireditveni prostor je pred trgovino Hervis, kjer obiskovalci prejmejo palice in žogice, ki jih hostese redno razkužujejo. Da boste žogico uspešno pripeljali do cilja, so ključni dobro oko, potrpežljivost pa tudi kanček sreče. Minigolf je v Europark Maribor pritegnil številne znane obraze. Na stezah so svojo srečo preizkusili stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol s sinom, obraz Europarkove ekološke tržnice Metka Ternjak Gomboc, simpatična Mateja Hojnik, ki ustvarja vsebine na družbenih omrežjih pod imenom Ljubki dom. Manjkala pa nista niti Filip Flisar, ki je poznavalsko ocenil razdaljo in predvidel pot žogice, ter Darja Gajšek, ki se je ob igri odlično zabavala.

Vsi obiskovalci, ki igro uspešno zaključijo, prejmejo uporabne nagrade, uvrstijo pa se tudi v žreb za darilne bone Desetak v vrednosti 40 €.

Valentinovo je pred vrati - ste že našli popolno darilo?

Danes, 11. februarja, v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije odpira vrata Valentinov sejem, na katerem boste vse do ponedeljka, 14. februarja, lahko izbirali med medeno-čokoladnimi dobrotami, cvetjem in šopki ter pobrskali po stojnicah lokalnih ponudnikov, ki se bodo šibile pod težko izdelkov iz gline, keramike, lesa in tekstila ter unikatnega nakita z ljubezenskimi motivi. V trgovini Big Bang boste svojo ljubezen v ponedeljek, 14. februarja, med 16. in 20. uro lahko ovekovečili tudi v foto kotičku. Pripeljite svojo boljšo polovico v Europark in ji z drobno pozornostjo dajte vedeti, koliko vam pomeni.