O-STA

Dober odnos je treba negovati vsak dan - Vanesa Rola je včasih na romantični večerji s pametnim telefonom

Trenutki, ko sta skupaj, so redki, zato jih kar najbolj izkoristita.
Ko ju loči tisoče kilometrov, se ujameta na virtualnem zmenku!
In ko se ponovno vidita, ponovno poletijo metuljčki v trebuhu!

Romantična večerja ob svečah, čez mizo pa sedi pametni telefon ... Tudi to je del uspešnega odnosa med partnerjema!

Neverjetno energijo, ki jo začutimo, ko klepetamo z Vaneso Rola, ženo slovenskega teniškega asa Blaža Role, je res težko prezreti. Simpatična Štajerka nam je razkrila, kako z Blažem ohranjata iskrico, kako izgledajo njune tipične obletnice in valentinovo, ter kako se v njun odnos umešča tretji partner - Huawei P50 Pocket!

Kako je biti žena profesionalnega tenisača?

Če imaš rad tenis, odlično! Življenje s profesionalnim športnikom zahteva ogromno prilagajanja in odrekanja. Naš vsakdan je v veliki meri podrejen in prilagojen teniškim treningom in vsemu, kar šport na tem nivoju zahteva. Je pa res, da je precej lažje, ker sama zelo rada spremljam vsako Blaževo tekmo. Po eni strani je težko, ko ga ni doma, po drugi pa komaj čakam, da odide, da lahko navijam za vsako pridobljeno piko na touru. Zame edini in hkrati največji minus predstavlja dejstvo, da je veliko odsoten, a moram priznati, da se Blaž vedno potrudi nadoknaditi ta izgubljen čas, ko je doma z nama.

Je zaradi Blaževe odsotnosti kaj večji izziv ohranjati bližino v vezi, ali je morda celo lažje, ker je priložnosti za nepotrebne konflikte manj, čas, ki ga preživite skupaj pa je izkoriščen bolj polno?

Vsekakor veliko bolj ceniva čas, ki ga preživljamo skupaj. Bi pa rekla, da se z razdaljo ne obremenjujeva preveč oziroma naju ne oddaljuje, saj sva od samega začetka zveze vedela, da bo Blaž veliko odsoten, in tako gradila odnos z zavedanjem, da včasih ne bo lahko. K sreči nama tehnologija omogoča, da sva povezana, tudi ko je na drugem koncu sveta. Če imaš postavljene dobre temelje v odnosu, razdalja ne oddaljuje, ampak lahko odnos le še bolj utrdi.

Huawei P50 Pocketje čudovit, zložljiv, pametni telefon naslednje generacije. Zasije kot diamant z resnično premium leskom na mikro steklu. Zahvaljujoč temu oblikovanju s 3D mikro-gravuro kar začutite umetnost svetlobe na dlani. Razmerje 21:9 na širokem 6,9-palčnem glavnem zaslonu zagotavlja poglobljeno vizualno izkušnjo. Širok barvni obseg P3 ponuja več kot 1 milijardo barv za pristne tone in sliko.

Kako ob tem skrbita za vajin odnos?

Prav vsak odnos je treba dnevno negovati. Ko sva vsak na svojem koncu, ga ohranjava preko video klicev, kar stvar izjemno olajša, še posebej sedaj, ko imava Izabelo, ki s pomočjo slike dobi občutek, da je ati pravzaprav blizu, čeprav je na drugem koncu sveta. S Huawei P50 Pocket se tako lahko ujamevo praktično kjerkoli in med vsakodnevnimi obveznostmi deliva drug z drugim svoj dan. Večkrat ga pokličem, ko poslušam glasbo s Huawei FreeBuds Lipstick slušalkami in me kakšna pesem še posebej spomni nanj. To so malenkosti, ki povezujejo in ob takšnih momentih imam v trebuhu spet metuljčke.

Toliko slajše pa je, ko je Blaž doma in takrat res maksimalno izkoristimo prosti čas, pametni telefoni in računalnik pa so na stranskem tiru, da smo lahko kar se le da prisotni tukaj in zdaj.

Vanesa in Blaž sta enostavno čudovita. Poglejte ta video:

https://youtu.be/6q_l2CbAC0E

Imata kdaj večerjo ob svečah, ko je v resnici vsak na svojem koncu sveta in na drugi strani namesto partnerja "sedi" pametni telefon?

Seveda! Glede na to, da je Blaž običajno odsoten za vse rojstne dneve, obletnice in skoraj vsako valentinovo, moram priznati, da je takšnih večerij in praznovanj v zadnjih 8 letih bilo kar nekaj. Je pa vseeno prijeten občutek, ko lahko vsaj preko ekrana skupaj pihamo svečke in pojemo vse najboljše in tako tudi Blaž ne zamudi teh edinstvenih družinskih trenutkov. Z nostalgijo se spomnim, kako je pred leti takšen video klic izgledal še precej zrnato in smo strmeli v drobne ekrane, pa je z današnjo tehnologijo slika na Huawei P50 Pocket neverjetna in skoraj bi lahko pozabila, da je Blaž več tisoč kilometrov stran.

Kaj je za vaju najbolj kvalitetno preživet čas?

Ko se odklopimo in gremo na kakšen izlet, ali ko skupaj z Blažem pobegnemo na turnir. Huawei P50 Pocket je takrat tihi spremljevalec, s katerim ujamemo kakšno lepo družinsko fotografijo, sicer pa se trudimo kar se da uživati v družbi drug drugega. Ravno ti pobegi nama dajo največ energije, da lažje pregrizeva skozi dneve, ko sva narazen.

HUAWEI FreeBuds Lipstick označuje nov trend brezžičnih slušalk v ultra elegantnem dizajnu. Luksuzno ohišje iz nerjavečega jekla je zgrajeno na 30 zapleteno zasnovanih postopkih oblikovanja in polirano do ultra visoke ravni, kar daje gladko površino kot ogledalo.

Kaj najraje počneta, ko ujameta tisto urico samo zase?

Od samega začetka imava pravilo, da je enkrat tedensko obvezno čas za "date night". Res je, da so ti zmenki pred otrokom izgledali popolnoma drugače. Rada sva se uredila in odšla na večerjo ali v mesto, sedaj ko imava Izabelo, pa sva hvaležna za tisti dve urici, da v miru pogledava kakšen dober film. Včasih tudi vsak na svojem kavču, a povezana vsaj v mislih.

Vanesin nasvet...

Vsaka ženska naj se bolj kot s postavo ukvarja s tem, da ima rada sebe in svoje telo. Seveda si je potrebno vzeti čas zase, se pocrklati z lepimi stvarmi, takimi, ki nam pobožajo dušo. Mene je zares razveselilo nedavno darilo v obliki brezžični slušalk Huawei FreeBudsLipstick. Slušalke izgledajo fantastično, kot šminka in le predstavljate si lahko kako debelo pogledajo kolegice, ko jih potegnem iz torbice.

Valentinov namig za samske...

S 55 milijardami zmenkov do danes je Tinder® najbolj priljubljena aplikacija za zmenke na svetu, zaradi česar je kraj za spoznavanje novih ljudi. Če se sprašujete ali jo najdete na novem Huawei telefonu, je odgovor preprost. Seveda, tako, kot večino drugih aplikacij tgovini z aplikacijami AppGallery. Če vas zanima kako do aplikacij na telefonu veliko koristnih nasvetov najdete na spletni strani AppsOnHMS, ki na enem mestu nudi postopke namestitve za vsako aplikacijo, ki jo želite imeti na telefonu.

Huawei P50 Pocket bo v Sloveniji na voljo predvidoma sredi februarja, atraktiven dodatek Huawei FreeBuds Lipstick brezžične slušalke v videzu šminke pa bodo poskrbele za nepozabno izkušnjo zvoka in bodo nedvomno postale vaš najljubši modni dodatek.